Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova mentek randizni szeparáci...

Hova mentek randizni szeparációs szorongó baba mellett?

Figyelt kérdés
Voltunk már randin amióta megszületett a lányunk, viszont azóta nem, amióta szeparációs szorongása van. Már a vége felé járunk, de néha még mindig van olyana, hogy csak én tudom megnyugtatni. Szeretnénk elmenni valahova kettesben, de nem moziba egy 2,5 órás filmre, hanem valami egyszerűbbre, amit meg lehet szakítani, ha bármi baj van otthon a kicsivel. Aki volt hasonló helyzetben, hova ment?
2023. máj. 3. 09:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%
Hát kérdező ilyenek ezek a csok-os babák..valamit valamiért. Vagy a pénz vagy a randi
2023. máj. 3. 17:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Egy gyerekem van, nem tudom, miről beszélsz... És mentünk már randira, nyaralni is. Ötleteket gyűjtöttem, hogy hova menjünk, nem sírtam, hogy 5 éve nem mozdultam ki a házból.
2023. máj. 3. 18:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a babakocsi vált be.

Babakocsival szinte bárki eltologathatja az másfél évesemet.

Zenekarban játszom, most a téli kihagyás után a barátaim idegenek a kislányom számára, így 2 percre sem tudtam elmenni tőle.

Babakocsival simán el tudtàk vinni és utána még a kertben is játszott velük, kb. 2 órát vigyáztak rá.

A legjobb barátnőm húga szokott átjönni hozzánk segíteni, de vele se marad el a kislányom 5 percnél tovább, viszont babakocsiban akármeddig eltologathatja.

2023. máj. 4. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!