Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova mentek randizni szeparáci...

Hova mentek randizni szeparációs szorongó baba mellett?

Figyelt kérdés
Voltunk már randin amióta megszületett a lányunk, viszont azóta nem, amióta szeparációs szorongása van. Már a vége felé járunk, de néha még mindig van olyana, hogy csak én tudom megnyugtatni. Szeretnénk elmenni valahova kettesben, de nem moziba egy 2,5 órás filmre, hanem valami egyszerűbbre, amit meg lehet szakítani, ha bármi baj van otthon a kicsivel. Aki volt hasonló helyzetben, hova ment?
2023. máj. 3. 09:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Amíg kb 3 éves nem lett sehova!
2023. máj. 3. 09:26
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Sehova.
2023. máj. 3. 09:32
 3/13 anonim ***** válasza:
51%

Jó ég 1-es addig barlangban éltetek vagy mi?

Megszűntetek férj és feleség lenni? Csak a gyerek körül forog a világ?

2023. máj. 3. 09:57
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Szepás baba mellől személy szerint nem mentem el sehova, azt a pár hetet kibírtuk. Előtte-utána randiztunk/randizunk (már második baba mellől). De ha mennék, akkor csak egy kávé-süti, fagyi, séta a parkban, kis piknik, ilyenekre mennék el, első sorban inkább délutáni programra és lehetőleg a közelbe, hogy anyagilag, időben és energiában is kis befektetés legyen, ha 5 perccel az érkezés után már vissza kéne indulni a kicsihez.
2023. máj. 3. 10:11
 5/13 A kérdező kommentje:

Aki annyit írt ide, hogy sehova nem ment, az őszintén azt gondolta, hogy segít azzal, amit ír? 3 gyereket tervezünk 2 évente, szeptemberben születik a második, én biztos nem leszek annyit a férjem nélkül kettesben (este filmezni nem ugyanaz, mint elmenni valahova).

Köszi 4-es, valószínűleg jobb lenne maradni valami egyszerűnél. Már 3 hónapja tart a szeparációs szorongás, de azon kívül is elég bújós baba, ha hárman megyünk valahova az apjával, akkor is én végig a gyereket fogom, jól esne már kicsit a férjemre is tudni fókuszálni.

2023. máj. 3. 13:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Három felnőtt gyerekem van. A finomabb részletekre sajnos már nem emlékszem, de arra igen, hogy a harmadik tízéves korában volt az első olyan éjszakánk, amikor "nem volt egy gyerek sem a háznál".

Tudom téged nem boldogít, de a gyerekek léte nagyon maximumon igényli az ember teherbírását és alkalmazkodó képességét.

Remélem időben szóltam. Csak okosan, bátran, de ne ragaszkodj még az elképzelt jóhoz sem görcsösen, mert magadat stresszeled túl vele.

2023. máj. 3. 13:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Figyelj,te kerdezted hova mentunk ramdizni.azt hittuk ez a kerdes.amire valaszoltunk is.sehova.ez volt a valasz a kerdesedre...ugyanis az volt a kerdes,hogy ki hova ment randira...

2

2023. máj. 3. 14:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyszuloi/rokoni/barati segitseggel esti alvaskor:

-Kozeli etterembe vagy parkba setalni.

-1 orasak a szabaduloszobak is.

-Koktelozas ha van kozelben bar

-Esetleg ha van kozelben gasztrofesztival vagy csak hangulatos streetfood hely ahonnan konnyu lelepni.

Esetleg 1-2 oras ejszakai furdozes ha olyan helyen laktok.

-tancora kb 60p

Nappali alvasidoben:

-Villasreggeli

-1 oras -90 perces paros masszazs.

-kozos edzes

Otthon mozizas, tarsasjatek, egyebek ( ;) ).

2023. máj. 3. 14:12
 9/13 A kérdező kommentje:

"szeretnénk elmenni valahova kettesben...aki volt hasonló helyzetben, hova ment?"

Ez volt a kérdés. Ötleteket kerestem, ahova tudunk menni. A főkérdésbe nem írtam bele, mert nincs ott annyi hely, de pont erre van az alsó rész.

#6 Aranyos vagy, azt gondolom, hogy az első kettesben töltött éjszakánk még soká lesz, de nekem elég, ha most egy órára el tudunk szökni itthonról. Van család, aki nagyon szívesen vigyáz a babára, mindketten akarunk menni, nem külső nyomásra megyünk, és ettől még szerintem tudjuk jól nevelni a gyerekünket, gyerekeinket.

Köszi #8, ezek nagyon jó ötletek, lementem őket! :) Szabadulószoba nincs a közelben, de a többi mind van negyed óra autóúton belül.

2023. máj. 3. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, úgy értettem, hogy kettesben a férjemmel sehova. Nincs senkink így tényleg 0-24-ben velünk volt a kicsi is. Aztán 3 éves volt, mikor az egyik óvónéni vállalt gyerek felügyeletet, és akkor ki tudtunk mozdulni kettesben is (itt értem, hogy mozi, színház, egy fürdő stb)
2023. máj. 3. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!