Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 6 éves gyereket rokonokkal...

6 éves gyereket rokonokkal engednél utazni?

Figyelt kérdés

Most lesz az unokatestvérem kislánya 6 éves.

Jóban vagyunk, hetente többször találkozunk, szokott jönni hozzánk hétvégékre itt aludni is a kislány.

Szülinapjára azt kapná, hogy elvisszük a párommal Disneylandbe. Repülővel, 2 éjszaka/3 nap. Ez még csak ötletszintű, szerintetek érdemes lenne megbeszéljem a szülőkkel, vagy korai lenne ennyi idősen neki?

2023. ápr. 30. 16:12
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
71%
Beszélj a szülőkkel először mindenképp. Én engedném, de ezt azért még ti is gondoljátok át, hatalmas felelősség.
2023. máj. 1. 06:17
 42/54 anonim ***** válasza:
59%
Aki nem engedné, annak konkrétan mi baja van a helyzettel? Mivel másabb Disneylandbe vinni a 6 évest, mint mondjuk a Budapesti Állatkertbe?
2023. máj. 1. 06:25
 43/54 anonim ***** válasza:
31%

Én engedném, sőt engedtem is mindkét gyereket amíg kicsik voltak.

Remekül érezték magukat mindig.

2023. máj. 1. 06:53
 44/54 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanazt akartam kérdezni, mint a 42-es. Értetlenül állok az előtt, hogy ennyien nem engednék mert jaj külföld.
2023. máj. 1. 07:10
 45/54 anonim ***** válasza:
30%
39-es vagyok, nem a kulfold a lenyeg, hanem hogy barmi tortenik, nem tudok minel elobb ott lenni mellette. Kulfoldon elunk, a magyar hatarol nem messze, szoval felolem vihetne “kulfoldre” barmelyik orszagba, ha 2 oran belul ott tudok lenni mellette. Ennel messzebbre majd 14 eves kora folott.
2023. máj. 1. 07:48
 46/54 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom hogy mi lehetne egy hatéves egészséges gyerekkel. Elkap egy hasmenéses vírust vagy lehorzsolja a térdét? Tragikus, ezek nem uralhatatlan dolgok. Nagyobb baj esetén meg b...szhatom a két órát is.

Mi elmentünk kettesben szülőként külföldre nyaralni simán, esély nem lett volna hazarohanni, "bármi van". Nem is volt semmi.

Nekem inkább az a gyanúm, hogy a többséget az ilyen jellegű ajándék nagysága zavarja, amit azért néhányan őszintén leírtak. Nem értem miért a gyereket kell büntetni a szülők saját nyomora miatt.

2023. máj. 1. 08:14
 47/54 anonim ***** válasza:
38%

46 nekem is ez jutott az eszembe.

Nehany anyuka nagyon paramami...

2023. máj. 1. 08:18
 48/54 anonim ***** válasza:
37%
39 vagyok, en vallalom, hogy paramami vagyok, viszont az en esetemben nem az ajandek nagysaga zavarna, hanem hogy nem tudok mellette ott lenni adott esetben, ahogy mar irtam. Nem kell tragikus dolognak tortennie, egy betegseg eseten en szeretnek gondoskodni rola, ennyi.
2023. máj. 1. 08:23
 49/54 anonim ***** válasza:
65%
A tapasztalat szerint akik 14 év alatt nem engedik a gyereküket mert mi van ha valami történeik az 14 felett sem. Mindig kitalálnak valamit, rátelepszenek a gyerekre, nehogy az a szerencsétlen gyerek nélkülük jól érezze magát.
2023. máj. 1. 08:26
 50/54 anonim ***** válasza:
73%
Ez is benne van a pakliban. Bar nem hiszem, engem is engedtek tinikent kulfoldre hosszabb idore is (1 honap).
2023. máj. 1. 08:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!