Jóban vagyunk, hetente többször találkozunk, szokott jönni hozzánk hétvégékre itt aludni is a kislány.
Szülinapjára azt kapná, hogy elvisszük a párommal Disneylandbe. Repülővel, 2 éjszaka/3 nap. Ez még csak ötletszintű, szerintetek érdemes lenne megbeszéljem a szülőkkel, vagy korai lenne ennyi idősen neki?
Így, hogy ilyen q kapcsolatotok, simán. De mindenképp először a gyerek nélkül, a szülőkkel beszélj, hogy ők mit gondolnak, ne etesd be a gyereket előre.
2023. ápr. 30. 16:38
13/54 anonim válasza:
ezek alapján akkor megkérdezném a szülőket, de semmiképpen sem venném rossz néven, ha azt mondják köszönjük nem, vagy majd 2-3 év múlva.
2023. ápr. 30. 16:40
14/54 anonim válasza:
Én nem engedném, akkor sem ha nagyon jó a viszony.
Viszont a szülőket kérdezd meg erről a kislány azért ne hallja mert ha mégsem engedik esetleg ne élje bele előre magát.
2023. ápr. 30. 17:04
15/54 anonim válasza:
Ha közeli a viszony és normálisak vagytok a szülők szerint, meg a gyerek se hiányolja a szülőket pár napig, akkor simán elengedném
2023. ápr. 30. 17:15
16/54 anonim válasza:
Ennyi idősen külföldre semmiképp nem engedném el úgy, hogy egyik szülő sincs ott.
Amúgy ezt rettentően túlzó ajándéknak tartanám, és ennyi idősen biztos, hogy ezért sem engedném, de ez még sokkal szubjektívebb, mint az előbbi ok.
2023. ápr. 30. 17:18
17/54 anonim válasza:
Ha arról lenne szó, hogy pl. Szegeden laknak és EGY NAPRA elviszitek Budapestre, akkor nem lenne ellene kifogásom, de külföldre, több napra szóba sem jöhetne!
2023. ápr. 30. 17:22
18/54 anonim válasza:
Hú, nekem ez az egész nagyon fura!
Én szülőként nem engedném el a 6 éves gyerekemet másokkal külföldre, ráadásul nem ilyen nagy távolságba.
Miért gondoltatok arra, hogy több 100 ezer forintot költötök el az ő születésnapjára?
2023. ápr. 30. 17:41
19/54 anonim válasza:
18-as: feltehetöen a kérdezönek ez nem komoly összeg!
2023. ápr. 30. 17:46
20/54 anonim válasza:
Én nem engedném el ilyen messzire mással. Az én gyerekeim is jóban vannak a testvéremékkel, de ha belegondolok, hogy egy másik országba nélkülem elvinnék, és pl lebetegedne, vagy akármi, és nem tudnanak aznap hazajönni- ez nagyon rosszul is elsülhet. Szerintem belföldön is szuper helyek vannak, és megis minden csak pár órányira van. Kizárt hogy elrngedném így a gyerekemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!