Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 6 éves gyereket rokonokkal...

6 éves gyereket rokonokkal engednél utazni?

Figyelt kérdés

Most lesz az unokatestvérem kislánya 6 éves.

Jóban vagyunk, hetente többször találkozunk, szokott jönni hozzánk hétvégékre itt aludni is a kislány.

Szülinapjára azt kapná, hogy elvisszük a párommal Disneylandbe. Repülővel, 2 éjszaka/3 nap. Ez még csak ötletszintű, szerintetek érdemes lenne megbeszéljem a szülőkkel, vagy korai lenne ennyi idősen neki?

2023. ápr. 30. 16:12
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
82%
Igen, ennyi ottalvás és ilyen közeli kapcsolat esetén elengedném. Anyaként persze lenne pár szavam, hogy xy esetén ez meg ez a teendő, és persze várnám a helyzetjelentést legalább pár rövid sms, napi egy hívás formájában.
2023. ápr. 30. 19:00
 32/54 A kérdező kommentje:
Általában egésznapos kapcsolatban vagyunk, Facetimeozunk is mindig, szóval ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ők 3 napig semmit nem tudnának a gyerekről, vagy hogy éppen mi van velünk, mit csinálunk.
2023. ápr. 30. 19:02
 33/54 anonim ***** válasza:
80%

"Miért gondoltatok arra, hogy több 100 ezer forintot költötök el az ő születésnapjára?"

A kérdező írta, hogy többször volt ott, mennyire szereti stb. Szerintem amúgy is menne, de ha menne, akkor vinné magával a gyereket is, hogy örüljön ő is.

2023. ápr. 30. 19:03
 34/54 anonim ***** válasza:
69%
Simán, de kérdezd meg a szülőket-úgy hogy a gyerek nem tud róla.
2023. ápr. 30. 19:12
 35/54 anonim ***** válasza:
22%
Látod, ezért volt ezt felesleges itt kérdezni,mert nem a családod vagyunk.Legtöbbünknek nem fér bele egy ilyen kiruccanás mostanság saját gyerekkel se,nemmég egy rokon gyerekkel.Ha ebből indulunk ki, akkor pedig amit írtam,nagyon kellemetlen lenne,hogy nem tőlem kap ekkora ajándékot,az meg még kellemetlenebb,hogy más mennyit költött a gyerekemre.
2023. ápr. 30. 19:20
 36/54 anonim ***** válasza:
73%
Szülőkkel beszéld meg
2023. ápr. 30. 20:11
 37/54 anonim ***** válasza:
70%
Extra laza anya vagyok, de ezt nem engedném, 5 évesem van
2023. ápr. 30. 20:41
 38/54 anonim ***** válasza:
71%
Èn sem engednèm, ha ennyire nagy vágya lenne, mennèk èn is, max addig apával ètterneznènk kettesben, ti meg Disneylend. Mindkettő jòl járna ès este meg együtt lenne a család a hotelben. Egy kisiskolást több napra nem engednèk èn sem ely hiába szupi a viszony..
2023. ápr. 30. 21:07
 39/54 anonim ***** válasza:
84%
Mindenkepp beszeld meg veluk, anelkul semmikepp ne foglald le az utat. Szerintem ok meg fogjak engedni. En nem engednem meg, pedig van olyan a csaladban, tobb rokon is, akiben teljesen megbizom, es szoktak is veluk lenni a gyerekeim, de ugy, hogyha barmi van, 2 oran belul ott tudok lenni.
2023. ápr. 30. 21:18
 40/54 anonim ***** válasza:
89%

Nekem mar 9 eves a lanyom de ha mondjuk a keresztanyja vagy a noverem eloallt volna ezzel az otlettel siman elengednem.

Felre tennem a buszkesegem es elengednem,mert tudom mi sosem tudnank elvinni oda,es tudom,hogy elmenne.

Nagyon kedves vagy kerdezo,ne torodj a negativ valaszokkal..beszelj a szulokkel...de legyszives ird majd meg utaztok-e vsgy nem 🙂

2023. ápr. 30. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!