6 éves gyereket rokonokkal engednél utazni?
Most lesz az unokatestvérem kislánya 6 éves.
Jóban vagyunk, hetente többször találkozunk, szokott jönni hozzánk hétvégékre itt aludni is a kislány.
Szülinapjára azt kapná, hogy elvisszük a párommal Disneylandbe. Repülővel, 2 éjszaka/3 nap. Ez még csak ötletszintű, szerintetek érdemes lenne megbeszéljem a szülőkkel, vagy korai lenne ennyi idősen neki?
Szülőkkel együtt mennétek esetleg, nem lenne jobb?
6 évesnek túl nagy ajándék, a szülőktől meg lehet kap egy 10 ezres barbit, aztán milyen érzés nekik, hogy a lány a másik ajándéknak jobban örül?
Jövőre meg világkörüli útra viszitek majd? :D
Az szerintem relatív, hogy mi számít nagy ajándéknak, meg ő ezt egy szuper élménynek fogná fel, nem azt nézné, hogy mennyibe került, mennyi pénz lett elköltve, mástól miért nem kapott ekkora értékben.
Most van benne igazán a gyerekkorban, 10-12 évesen is nagy élmény lenne ez, de most igazán a mindennapjai része ez az egész hercegnősdi. Ezért gondoltam, hogy jó lenne, örülne neki (meg a szülei is, pár nap "szabinak").
27
Kérdezd meg a szüleit mások vagyunk lehet, hogy nekik oké.
Személy szerint nem engedném el mert nekem ehhez még kicsi.
Viszont a kislány előtt valóban nem kéne említeni addig míg le nincs fixàlva ez az egész.
Vihetnék, nekik is beleférne.
Unokatesóm azt mondta, hogy neki az a hely a földi pokol. Sok gyerek, mesefigurák, sorban állás, minden színes és hangos. Ő ezeket kerüli, ahogy tudja, játszótérre és játszóházba sem járnak soha. Ez nem az ő világa, szerintem egy óra után feladná és indulnának haza. Ezért sem jutott az eszembe, hogy velük együtt menjünk. Mert neki az se élmény, se kikapcsolódás nem lenne.
De mi így a dolgok anyagi részét ajándékozásnál nem szoktuk annyira figyelni, nem ez az elsődleges szempont. Hanem, hogy a másiknak mire van szüksége, minek örülne, mi az, amire éppen vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!