6 éves gyereket rokonokkal engednél utazni?
Most lesz az unokatestvérem kislánya 6 éves.
Jóban vagyunk, hetente többször találkozunk, szokott jönni hozzánk hétvégékre itt aludni is a kislány.
Szülinapjára azt kapná, hogy elvisszük a párommal Disneylandbe. Repülővel, 2 éjszaka/3 nap. Ez még csak ötletszintű, szerintetek érdemes lenne megbeszéljem a szülőkkel, vagy korai lenne ennyi idősen neki?
Ha olyan közeli a viszony, ahogy leírtad, szerintem simán:)
Hatalmas élmény lenne neki
Volt már napokra távol a szülőktől?
Volt már nagyobb utazáson, akár külföldön (szülőkkel)?
Igen, az élmény miatt gondoltam, plusz mert imádja magát a Disney világot is. Nekem is hatalmas élmény minden alkalommal, ha megyünk, pedig már 23 éves vagyok, nem kisgyerek.
Viszonylag gyakran utaznak, igen.
Havonta 1-2-szer nálunk szokott aludni, péntek déltől vasárnap délutánig. De mivel egyetemre járok, a nyaram, telem kicsit szabadabb, olyankor van, hogy többet van itt, velünk. Most volt a rekord, télen, 10 napig nálunk volt, mert unokatesóm elutazott a férjével kettesben. De ez most volt először, általában 3-4 napokat van nélkülük maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!