Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt-e valakinek szüles utan...

Volt-e valakinek szüles utan csipöcsont eltorzulasa?

Figyelt kérdés

Közel 7 honappal ezelött szültem. Mar szüles utan par nappal ereztem, hogy olyan furcsa a medencem. Ugy ereztem mintha az egyik oldal lentebb lenne mint a masik. Gondoltam, normalis. Hisz ezelött nem szültem meg.

Es ahogy teltek a honapok egyre jobban faj. Most jutottam el arra a pontra, hogy ha megyek faj ha felveszem a kisfiam faj a hatam, terdem, bokam is faj es csak a bal oldalt. A bal oldali csipöcsontomat erzem lentebb, elmozdultnak. A jobb oldali ugyanott van.

A kisfiamat legtöbbször a bal oldalamon hordom de probalom felvaltva a jobb oldalamon is hordani.

A kerdesem az lenne ha volt valakinek ilyen akkor mi ez egyaltalan es hova fordulhatnek?

2023. ápr. 28. 06:42
 1/3 A kérdező kommentje:

Azt meg elfelejtettem hozza tenni, hogy ha megyek akkor meg ugy is erzem mintha a bal labam rövidebb lenne es nem egyenletesen mennek. (Remelem erthetö igy)

Meg meg annyit, hogy a kisfiam nagy sullyal született. Nem tudom, hogy az befolyasolhatja-e.

2023. ápr. 28. 06:55
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Keress fel gyógytornászt.
2023. ápr. 28. 07:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Először reumatológushoz menj ő megvizsgál majd kiírja a további terápiát(képalkotó vizsgálat fizioterápia, gyógytorna stb).
2023. ápr. 28. 09:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!