Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szétnyílt hasizom tornával...

Szétnyílt hasizom tornával mikortól javult nálatok?

Figyelt kérdés
Kb 1,5 hónapja tornázok, szóval nem az, hogy már teljes gyógyulást várnék, de érzésre szinte semmi sem változott. És most kimaradt pár nap, a nagyobbik gyerek is itthon volt betegen, nem volt időm(energiám) tornázni, és ma reggel néztem, mintha az a kis eredmény, amit korábban éreztem, az is mintha eltűnt volna :( Nincs durván szétnyílva, a legnagyobb rés sincs egy ujjnyi, de legutóbb, amikor néztem - talán így egy héttel ezelőtt kb - akkor legalább a köldököm felett, mintha már teljesen összeért volna, de most ott is ott volt megint a rés. Lehet, hogy legutóbb nem jól néztem, közvetlenül torna után talán más, de előfordulhat olyan, hogy "visszanyílik" pár nap pihitől? Azért én abban bíztam, hogy mivel ilyen kis kicsit nyílt szét, ezért ez hamar helyrehozható :(
2023. ápr. 20. 08:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
2 honapja tornazok, minden nap. Nem sok fér bele, dél környékén ha sikerül mindkettőt elaltatni, 10-20percet tudok edzeni.Van, hogy este is edzek ha lefektettem őket, és nem aludtam be altatás közben. Most Hiemt kezelést is kapok. Nem egy nagy szetnyilas, de azért nem is kicsi, köldök fölött 4 ujjnyi hosszúságban, kb 3 ujjnyira volt szetnyilva. Már olyan 1 ujjnyinak mondanám, mindig szebb és szebb. A love your belly tornát nagyon ajanlom. De igazat írt az előző válaszoló, lehet szép kockás a hasad, össze tudod zárni az izmot, de sose fog "meggyógyulni". Néha én is úgy érzem, hogy megrekedtem, nem fejlődik, de halad ez, csak nagyon nagyon lassan, kitartás!
2023. ápr. 27. 00:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!