Tényleg nem szólsz rá a gyerekedre, ha nem rendeltetés szerűen játszik játszón?
Mert leül, megfog dolgokat, senki nem akar koszba ülni tiszta ruhával vagy sáros/ragadós kapaszkodót megfogni utána, ott meg pláne nem törlöd le.
A gyerek gyerek, de az anyja felnőtt, közösségbe tisztán viszi, ha hazafelé is emberek közt zsúfolódik, ne legyen saras miatta semmi, ami nem elengedhetetlen(padló), a felnőtt felelőssége, hogy rendben legyen.
Nem tudom mit utálkoztok, az ilyen ostoba szélsőséges szemétkedőket ki kellene szedni, mert egy félrevezetés és gyűlöletkeltés.. konkrétan a ház mellett van játszó, ott nem érdekel, hogy néz ki, sem az udvaron, de emberek közt legyen tiszta annyira, amennyi a minimum, ne koszoljon másokat ha hozzáérnek vagy ülést a buszon, se kapaszkodót és tartsa be az együttjátszás szabályait. A csúszda csúszda, ha sor van csúszásra, nem fogja feltartani, amíg visszamászik, és ha várnak utána a hintára, nem állhat rá, mert a másik abba ül. A mászóka szélén egyensúlyozni meg felelötlenség, mert a sorban állók/alatta szaladók nyakába eshet, véletlen lelökhetik.
Mindegy igazából nem is érdekel, pont elég közösségben nehezen viselkedő ember vesz körbe, nem is tudom mit gondoltam a kérdéssel.
Úgy játszik, ahogy akar, amíg ez nem veszélyeztet sem mást, sem saját magát, meg persze rongálni sem szabad.
Homok szórás nálunk sosem volt, a többi nem gond. Nyilván a csúszdán visszamászás nem oké, ha közben mások le akarnak csúszni, de ha éppen nem, akkor miért ne mászhatna?
És akkor csodálkozunk miért hülye az összes mai gyerek.. Mert nekik bármit lehet, akkor is ha nem úgy használja ahogy kell. Még ilyen baromságokat hogy állni a hintan. Azon ulni kell, úgy biztonsagos, erre lett kitalalva. A csúszdán lefelé csuszunk, benne van a nevében, az nem maszoka. Szerintem a nevelésbe beke tartozik hogy megtanitjuk a gyereknek mit hogyan hasznalunk..
Végülis a tányér aljáról is lehet enni, nem árt vele senkinek, de nem úgy használjuk ugye..?
Az én gyerekem ezeket tudja. Eleven, sok mindent szabad, de az ilyen baromságokat nem engedem. Már ő is tudja hogy akik ezt csinálják buták. Mert belőlük lesz az a tizeneves korosztaly akik szét cseszik a játszóteret hiszen megszokták, hogy nekik barhogy lehet bármit hasznakni, senki se szól rájuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!