Szerintetek van olyan, hogy valaki fogamzásgátló mellett esik teherbe, úgy, hogy rendeltetés szerűen használta, és a gyógyszerrel sem volt gubanc?
Nem rég olvastam egy kiírást facebookon, hogy úgy lett a pici, hogy fogamzásgátlót szedett, de a gyógyszer mellett olyan sok mindenre oda kell figyelni, tehát, hogy milyen gyógyszert szedsz, nem hánytál, nem volt-e hasmenés, nem-e tejjel vetted be, dohányzol stb...
Mit gondoltok, van olyan, hogy valaki egy tök jó tabletta mellett, pontos szedés mellett teherbe esik tabletta mellett?
Volt akivel ez megtörtént?
Semmi sem 100%-os, még a petevezető lekötése sem (csak a petefészkek és/vagy a méh eltávolítása), szóval biztos van rá példa.
Az egy más kérdés, hogy jóval egyszerűbb azt kamuzni sokaknak, hogy "szedtem a tablettát, de teherbe estem", mint bevallani, hogy igazából össze-vissza szedik, nem figyelnek, stb. Ezért van az az érzés itt is sokszor, hogy mindenki gumi/tabletta mellett esik teherbe.
Fúú durva.
Én is egyből a szívemhez kaptam, mikor olvastam, mert én is gyógyszert szedek, rendeltetésszerűen , mindig megnézem mit veszek be mellé, még kakilni sem megyek el 4 órán belül, de persze ez a saját hülyeségem, ezzel nincs összefüggése.
Legtöbb eset biztos a kihagyás, és az összevissza szedés mellett van, de döbbenet számomra, milyen könnyű teherbe esni
és mi lesz a baba sorsa, abortusz?
Helyesen is teszed, de van amikor hiába minden igyekezet. Gondolom ismered a betegtájékoztatót töviről hegyire, így azt is tudod, hogy mi történik, ha az első héten jön össze valami gikszer (hányás, hasmenés...) és az előző héten, a szünetben történt aktus... Van ez így, és visszamenni az időben már nem lehet.
Nyilván nem mindenki így esik teherbe gyógyszer mellett, de azért nem kell mindenkit hülye, hazug libának hinni, akivel megesett. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!