Ideje lenne ezt az oldalt rendeltetésszerűen használni, és szapulás, egyéni szimpátia és vélemény helyett valódi tudással válaszolni a kérdésekre!?
Ideje lenne, mert én még a kérdéseimre is kaptam bántást!
Mikor megkérdeztem, hogy befesthetem -e ahajam, akkorjól letoltak, de én csak választ vártam, merttényleg elég csúnya volt már a terhesség végére.
Végül azért megkérdeztem a dokimat, aki nem mondott bántó dolgokat mint itt!
Igazad van , mert a moderátor csak néhány szóra reagál, ami miatt nem jelenít meg választ, viszont néha az összefüggő szöveg a baj.
ÜDV: egy egyetértő anyuka!
Nem csak a válaszolók nem "tiszták", néha szegény kérdező is el van szállva magától. Nemrég válaszoltam egy kérdésre,, nem tudom hanyadik voltam, aztán a kérdező kommentet fűzött hozzá, majd a végére odabiggyesztette, hogy sok a felelőtlen anyuka.
Hát akkor most válaszoljon az ember, vagy sem?
Ha tapasztalatot irsz, nem jó, ha csak ugy irsz, hogy szerinted mi lenne a jó, az sem jó, néha semmi sem jó.
Ez már csak ilyen. Nem érdemes lassan kérdezni sem, de válaszolni sem.
Na az első válaszoló miért is lett lepontozva? Nem hinném, hogy rosszat írt...
Utolsó válaszoló: pont így érzek, majdhogynem "nem merek kérdezni és válaszolni sem". Pedig nem szoktam üres locsogásokat, és elvakult nézeteket handabandázni...
Kedves "kérdező"!
Igen, ideje lenne az oldalt rendeltetésszerűen használni.
Tehát pl. kérdésfeltevésre!
A tied nem kérdés volt, hanem felszólítás. Nem kérdeztél, hanem kinyilatkoztattál.
Mi volna, ha jó példával járnál elől, és te lennél az, aki rendeltetésszerűen használja az oldalt?
Nem érzel a "kérdésedben" némi ellentmondást?
Mert én nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!