Tényleg nem szólsz rá a gyerekedre, ha nem rendeltetés szerűen játszik játszón?
Akkor amíg állnak csúszàsra várva a kicsik, felengeditek visszafelé? Vagy mikor libikókázni szeretnének akkor sem hívjátok le, hogy a többiek tudjanak ketten “normálisan” libikókázni?
A hintánál arra gondoltam, hogy mikor tavasz vagy ősz vagy tél van, vagy csak nem csontszáraz minden, ő rálép a hintára, amin mások ülni fognak utána.
Amikor egyedül van, én is hagyom, de játszón nincs egyedül szinte soha, olyankor, ha szörfözik a libikókán és bejön más, lehívom! Nagyon furcsának tartom, hogy a csúszásra sorban álló kicsiknek ki kellene várnia, hogy a másik oldalról felmásszon egy 5 éves, mert neki az a fejlesztő hatású. Gyanítom, hogy néptelenebb játszókra jártok, ahol csak egy két gyerek lézeng, ott nekem is oké. Városligetin esélye sincs ilyesmire senkinek és ki is nézik az ilyet, szólnak érte
Az 5. Véleményét osztom minden téren. A libikókán az enyémek még nem akartak mászni, de mért szólnék rá? Nálunk nem jellemző, hogy sorok lennének egy játékhoz, de persze ha direkt odajönne 2 gyerek libikokázni, akkor rövid idő után szólnék.
A mászókán mért nem rendeltetésszerű egyensúlyozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!