Karácsony alkotta, baba név ötletek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék milyen ötletek vannak, mert a neten nem sokat találok. Hátha ti tudtok segíteni nekem.2023. ápr. 19. 08:54
11/30 anonim válasza:
fiú: Angelus, Angelusz
lány:Angélis, Angelika, Angelina, Angella, Angyalka
ezek az az angyalból erednek
bárány szóból ered:
Aniella, Agnella
12/30 anonim válasza:
Stella, jelentése csillag.
Aztán vannak nevek, amiknek "Isten ajándéka" a jelentése, ezt is lehet kötni a karácsonyhoz akár. Pl: Máté, Mátyás, Teodor, Dorottya, Dóra, Dorotea, Teodóra
A három királyok: Gáspár, Menyhért, Boldizsár
És persze: Mária, József
Meg, amiket már írtak eddig. :)
13/30 anonim válasza:
Akkor Csilla, mint Csillag. :)
14/30 anonim válasza:
Szerintem elsősorban arra törekedjetek, hogy tetszen az a név, ne feltétlen ahhoz hogy karácsonykor fogant.
16/30 anonim válasza:
Immanuel ha bibliai karacsonyra gondolsz
17/30 anonim válasza:
Ha karácsonykor fogant, akkor szeptemberben fog megszületni. Nem lesz fura szeptemberben karácsonyi névvel szülinapot ünnepelni? 😀
18/30 A kérdező kommentje:
14- es, számomra azért lenne fontos a karácsonyi eredetű név, mert az én életemben eléggé meghatározó volt (jó értelemben) én imádom a karácsonyt és sok múltbeli traumát karácsonyi zenék segítségével tudtam feldolgozni és borzasztóan megnyugtató az egész ünnep fillingje is. Valamint mint először is írtam nagyon szeretem és a kedvenc ünnepem, és szeretném ha a gyermekeim tudnák hogy már a nevük jelentéséből is, szeretem, sőt imádom őket és a legféltettebb kincseim lesznek. Jelenleg a Noelre gondoltam de végig olvastam az összes hozzászólást és rengeteg ötletet kaptam. Köszönöm szépen ☺️
2023. ápr. 19. 12:41
19/30 anonim válasza:
Nem írta hogy akkor fogant volna
20/30 A kérdező kommentje:
Így van, még nem akkor fogant igazából még csak tervbe van.
2023. ápr. 19. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!