Karácsonyra egy szép pozitív teszt? Nagyon kíváncsi vagyok ,hogy sikerül e elsőre. ☺️
Persze nem covid tesztre gondoltam 😅
Ebben a hónapban, hosszas átbeszélès után, döntöttünk úgy,hogy jöhet a kisbaba.
Közel 1 év huzavona ,de eljutottunk odáig,hogy esélyt adunk.
Ma vagyok a 4.ciklus napomon.
Következő menstruáció december 5-6an lenne esedékes.
Nekünk ő lenne a harmadik gyerkőcünk. Nehéz volt a döntést meghozni. De mivel 1 hosszú èv után is szinte teljesen ugyanott tartunk ( mármint a témában ) így elhatároztuk ,hogy megpróbáljuk ,nem várunk tovább☺️
Nektek első baba lenne ?
Vagy nektek is többedik ? Nálatok is sokáig tartott mire mindent alaposan és részletesen át gondoltatok ,mielőtt eldöntöttètek ,hogy jöhet a kicsi?
Várom azokat a kedves anyukákat / leendő anyukákat akik szintén ebben a hónapban kezdik el a próbálkozást. Szívesen beszélgetnek veletek☺️
Mindegyik gyermekem számomra hatalmas "hűhó" ☺️( az lenne a szomorú ,ha ez nem így lenne )
Pontosan miért írtál a kérdésem alá?
Nem volt részemről ez kérdés ☺️
Azt írtam ,kíváncsi vagyok,hogy vajon sikerül e elsőre ,vagy esetleg több idő kell. Puszta kíváncsiság. De köszönöm.
Abban a hónapban nem.
De december végén lett egy szép pozitív tesztünk. Szeptemberre várjuk a kisbabát.Köszönöm érdeklődésedet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!