Le tudnátok írni nektek milyen a napirendetek egy másfél éves gyerkőccel? Mikor és hányszor eszik? Ti adtok még neki tápszert vagy anyatejet?
8-9között kelünk reggelizünk szendvics
Elmegyünk bevásárolni meg játszótérre ott 10 óraizik általában gyümölcs vagy ilyesmi
12-13órakkor alszunk előtte ebéd.főtt étel dw van mikor csak valami gyorsat
Itt elég valtozó kb 2-3órát alszik majd uzsonnazik valami egyszerűt gyümölcs vagy hideg kaja,ritkán itt is főételt..Estig szintúgy jázék van de akkor már mindenképpen itthon.
8 kor fürdés vagy előtte vagy utána vacsi itt is főtt étel általában.9-kor szokott aludni,de az óraátállítás miatt most van amikor 22kor.
Ha nem megyünk bevásárolni akkor itthon játék.Menetközbe besűrítem a dőzést takarítást..
(9hónapos kismama vagyok..)
6:30-kor kelünk, megszoptatom, felöltözünk, játszik kicsit, 8-ra viszem bölcsibe, elrohanok dolgozni, 2-re megyek érte.
(Bölcsi napirend: 8-tól reggeli, 9:30 tízórai, 10-től udvar, 11:15-től ebéd, 12-től alvás)
Hazajövünk, uzsonna, cici, séta/játszótér, van, hogy utána alszik egyet, vacsora, fürdés, cici, alvás. Ha délután nem alszik, akkor 8 körük kerül ágyba, ha alszik, akkor 10 előtt lehetetlen lelőni.
18 hónapos
6kor kel, 7ig agyban vagyunk.
8fele reggeli. Kenyér felvágottal, parizerrel, virslivel, rántotta, zöldségek. Mikor mi.
Delelött egyedül elvan.
Délbe megyünk a nagyért az oviba, ebed 1kor. Amit főztem. Azt eszi amit mi.
Utana max 1 óra alvás.
Utana udvar.
5fele uzsi. Joghurt, puding, gyümölcs. Vissza udvar.
7kor vacsi. Tejbegríz, tejberízs, vagy szendvics
Utána egyből fürdés
9fele alvás
Éjjek 2-6x kel. Mikor milyen éjszakánk van.
10hónapos korában leszoktattam a szoptatásról (egyéb okok miatt), tápszert sosem kapott.
Én váltottam 1 éves korában tejre utána pár hónapig reggel este kakaó vagy sima tej volt.
Azt vettem észre hogy nem eszik olyan sokat, ami 10 órai vagy néha ebédet is jelentett...nem volt éhes a tejtől így ha felkelünk egyből reggelizünk.
Anyóssal ne foglalkozz, amikor ő nevelt gyereket, máshogy csinálták.
A tejital mondjuk tényleg csak egy marketing fogás, de ha nektek ez vált be, add nyugodtan, de akár tejet is adhatsz, vagy tápszert.
Az, hogy mennyit alszik…annyit, amennyit igènyel. 3 órát is alhatna, azzal sem lenne semmi gond.
A súlygyarapodással sincs semmi gond, míg nem fogy. Ha gond lesz, majd szól az orvos, vagy a védőnő.
Próbáltuk a tejet, de nagyon megfogja a hasát. A védőnő ajánlotta, hogy vizezzük, de úgy már nem fogadta el. (Őszintén, nem is finom úgy.)
A magassága 86 cm a súlya 11,5 kg. Elég hosszú kisfiú, valóban nem vastag, de az orvos azt mondja, nincs baj a súlyával, ilyen alkat. Pedig azt eszi amit mi is, de egyszerűen nem úgy gyarapszik már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!