Övön aluli ütés lenne felhívni a gyerek anyját, hogy apuka nem tudja biztositani a megfelelő feltételeket a láthatás alatt, ezért ne hozza el a gyereket?
"Semmi nem köti jogilag őket egymáshoz csak a biológia"
Na ebben nagyot tévedsz.
Nem kell se házasság, se gyerekelhelyezés, hogy jogilag köze legyen hozzá. Pont elég hogy az apja és addig amíg nem fordulnak bírósághoz, UGYANANNYI joga van a gyerekhez, mint az anyjának ;)
Jó, hág gondolom én, hogy a kérdező lakott eddig családostul a pasi házában úgy, hogy gondolom semmit nem fizettek neki, mert az ő részét is használták, csak na, ezt azért ő maga is leírhatná, hátha észhez tér.
Addig szivatjátok apukát, míg ténnyeg észhez tér, összeszedi magát, rájön, hogy jobban jár a fél ingatlnrész árával és akkor ti mehettek a másik felével a kevés pénzetekből, ahova akartok.
A férjem, én és a testvérem vagyunk a tulajok. Jelenleg nem kívánja eladni a részét, mert az értékbecsles alapján olyan elenyésző a részének az értéke, hogy többet ér, ha van egy fix pont az életében. Volt rajta hitel, amit mi fizettünk ki, így most a része kb 180E Ft értéket képvisel.
21-es te tevedsz! A te gondolatmeneted alapján a szomszéd gyerekhez is pont annyi köze van jogilag, mint a sajátjához. A gyerek családi jogállása tiszta. Apaságival lett apa megnevezve. A biológiai apukának 1 éve lett volna a szüles után észbekapni, nem tette.
Ne haragudj, de netto 600E feletti fizetéssel azért művészet fűtetlen szobában éhen lenni. Talán nem kellett volna annyi hülyeséget összevásárolni és akkor lenne pénze.
Depressziós? Ugyan most hirtelen mitől? 8 éve nem volt az, amikor lelépett külföldre inkább csak nehogy vállalnia kelljen az apaságot?
Anyukát amúgy felhívtam, hogy szeretnék vele beszélni, azt mondja ő is velem. Mindjárt átjön, szóval majd hamarosan többet tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!