A bíróság milyen feltételek alapján dönti el a láthatást?
Figyelt kérdés
Pontosan az érdekelne hogy ha menni kell bíróságra mivel az apukával nem vagyunk együtt most 2 hónapos a kisfiam és szeretném tudni hogy mi alapján döntenek hogy mennyi időt lehet az apukával? Ugye míg ilyen pici nem viheti el? Egy ilyen pici gyereknek mennyi időt kellene az apjával tölteni ha nem vagyunk együtt? csak normális válaszokat várok. köszönöm2011. nov. 15. 21:45
1/6 anonim válasza:
automatikusan veled marad. ált két hetente utána szünetek fele. mivel pici fő hogy ne legyen rivalizálás. én mint elvált szülők gyereke irok neked akik évekig pereskedtek. sose heverem ki, pedig már nem vagyok úgymond gyerek.
2/6 anonim válasza:
ja és szerintem amig nem érti a dolgokat ha megoldható, otthon látogassa az apuka. szerintem. de tényleg a kicsi szemszögével irok mint szülő nem tudom mit tennék ha ezt nem élem át.(nem egy átlag pert)
3/6 anonim válasza:
Ilyen kicsinek nem viheti el.
Amúgy 2 hetente.
5/6 anonim válasza:
Amíg ilyen picike addig nem viheti el értelemszerűen. Amint nagyobbacska lesz, nem anyatejes már abban az esetben egy férfi is kitűnően el tudja látni. Az már rajtatok múlik, hogy a láthatást elvitelt illetően mit beszéltek meg. A gyermek érdekei -a normális, egészséges helyzetet alapul véve, tehát nem extrém helyzet- a legfontosabbak. A válást mindenkor a gyermek sínyli meg, ha a két szülő nem tud normálisan együttműködni. Olyan nincs, hogy mennyit kellene...hisz normális esetben a gyerek majd egyforma időt tölt a szülőkkel a gyes-gyed lejárta után. Rád és a papára is szüksége van. A bíróság az csak egy kitalált rossz igazából, mert ő hoz egy ítéletet, mert ez a dolga. De hogy ti ezt hogy folytatjátok, az rajtatok múlik. És elsősorban az anyán, aki néha iszonyatosan önző tud lenni, és akadályokat gördít az apuka elé. Remélem, a te babádra nem ez a sors vár és a volt párodra sem.
6/6 anonim válasza:
kozos megallapodasnal>3 ev alatt nem viheti el,kethetente veled egyutt lathatja ot,megbeszelt idoben...
utana kethetente 48 ora(altalaban pentek delutantol vasarnap delutanig)a hosszabb szunetek egy resze(megallapodas kerdese,max.a fele)illetve a "csaladi" unnepek(karacsony-husvet)masodik napja...
ha a birosag nem rendelkezik maskent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!