Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik az előnyei, illetve...

Mik az előnyei, illetve hátrányai, ha több gyerek van egy családban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt 3-4 gyerekre például.
2023. ápr. 5. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező!

Ugye nem gondolod, hogy veszel 1 ruhát es azt az 5 gyerek végigörökli? Vagy veszel 1 játekot és az is megy tovabb gyerekről gyerekre?!

Emellett igen. Tanszer, ruha, étkeztetés, a rezsi is jócskán több.

És akkor arról nem beszéltem, higy egy esetleges autócsere, hogy beférjen a család, vagy egy ház csere. Egyetem, jogosítvány... meg azert csak nem üres zsebbel indítod neki az életnek.

2023. ápr. 6. 10:25
 12/15 A kérdező kommentje:
#10, persze, ezeket értem, így azért sokkal többe kerül, minél többen vannak.
2023. ápr. 6. 10:30
 13/15 A kérdező kommentje:

#11, jaj dehogy!

Egyáltalán nem 5 gyerekre gondoltam, max 3-ra.

Igen, nyilván csak akkor tudják örökölni a ruhákat, ha egyneműek és ugyanez vonatkozik a játékokra is.

Nem üres zsebbel, mert egyetemre tervezek menni. :)

2023. ápr. 6. 10:33
 14/15 anonim válasza:
29%

Azonos neműek is örökölnsk szinte mindenhol.

Amúgy csak a pénz a különbség.

Ha egyke is tud rokonokkal/barátokkal felnőni és szocializálódni.

2023. ápr. 6. 10:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem pl. 3-an vannak, egy fiú két lány. A lányok pont más évszakban születtek, így zömmel vennem kellett új ruhát a kicsinek is, mert ugye télen nem napozóban jár. Ez egy idő után eltűnik, amikor már tovább hordanak egy méretet, de addigra meg már elhasználódnak jobban a ruhák, tehát emiatt nem marad sok a nagyról. A 6 évesemről pl. egy leggins sem marad, mind kilyukad a végére és kuka (melegítő, farmer is). A pólók max alvósnak jönnek le a kicsire, tényleg már csak néhány ruhát tudok elrakni.

Most voltunk pont játszóházban a 3-al, 18 ezret hagytunk ott. Ez egy program az évből és egy vidéki játszóház. Nyilván ha egy gyereket vittem volna, akkor töredéke. Ezt csak példának írtam, lényegesen többe kerül a 3 gyerek, de ezt nem is kéne bizonygatni.

2023. ápr. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!