Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kutya a gyerek mellé. Előnye...

Kutya a gyerek mellé. Előnye és hátránya?

Figyelt kérdés

Mindenki mást mond valaki támogatja valaki teljesen elzárkózik tőle.

Miért jó ha kutya mellet nő fel egy gyerek, miért lehet rossz?

2017. febr. 18. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
13%
Előnye hogy szocializál, hátránya hogy allergén.
2017. febr. 18. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Most 4 éves a fiam,van egy 3 éves berni pásztorunk.

Én is kutya mellett nőttem fel.

Szerintem jó,mert megtanulja,hogy szeretni kell az állatokat és nem szabad bántani őket.

Ráadásul sokat van a kutyus miatt a szabadban,sétálni viszük,kirándulni megyünk vele és amikor otthon vagyunk is sokat van a kertben.

2017. febr. 18. 15:51
 3/5 anonim válasza:
77%

Előnye:összebarátkoznak és ha valami gondja lesz a gyereknek lesz egy barátja aki mindig mellete áll,játszótárs

Hátránya:szőr mindenhol,kevés ideig élnek az elveszítése nagyon fájdalmas😞

Remélem segítettem!

2017. febr. 18. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
22%

Én úgy gondolom,hogy semmi baja nem lesz a gyereknek ha nem kutya mellett nől fel,pláne mert nem azért kell kutyát venni,hogy állítólag az jó a gyereknek....

Nekünk volt kutyánk a gyerekek előtt is és eszünkbe nem jutott megszabadulni tőle a gyerek miatt. Jelenleg 2 kutyánk van és 3 gyerek + egy hatalmas udvar

2017. febr. 18. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

3 hónapos a kislányunk. Az előnyeit egyenlőre még nem tapasztaltunk, hisz kicsi a baba.

Viszont szerintem csak jó lehet ha a kisgyerek kutya mellett nő fel. Persze, a szőr miatt jobban oda kell figyelni.

A kutyus imád sétálni, barátságos, imádja az embereket, a gyerekeket meg főleg. Nagyon jó játszótársa lesz, ez egyértelmű.

Én is 2 kutya mellett nőttem fel. Nem tudok negatívumot mondani.

2017. febr. 18. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!