Lehet az apukának hátránya belőle, hogy neki ítéljenek egy gyereket, ha homoszexuális kapcsolatban él?
Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 16:39
1/18 anonim válasza:
Ahogyan én tudom, minden ember egyenlő.
A magyar köztársaság alkotmánya pedig kimondja, hogy semmiféle megkülönböztetés nem tehető nem, bőrszín, szexuális irányultság vagy vallási alapon.
Ha bárki bántani akar egy homoszexuális embert, csak erre kell hivatkozni.
2/18 anonim válasza:
Bíró személyétől függ szerintem, papíron elvileg nem lehet. PAPÍRON.
3/18 anonim válasza:
Papíron nem lehet. Amennyiben ilyen indok miatt nem kapja meg, segít az egyenlő bánásmód hatóság.
4/18 anonim válasza:
Buzgároknak nem itelnek gyereket. Felejtős a dolog.
5/18 anonim válasza:
Az vizsgálják, hogy ki lehet jobb nevelője a gyereknek, nem azt, hogy ki milyen lyukba dugja.
6/18 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Konkrét eset ez. De az apukának sokkal jobb az anyagi helyzete, mint az anyukának. Megnyugtat, hogy emiatt csak nem ítélik az anyának.
2016. okt. 5. 18:03
7/18 fersk válasza:
Első válaszoló:
"A magyar köztársaság alkotmánya"
Na olyan nincs...
Magyarországnak van Alaptörvénye.
8/18 anonim válasza:
Nem is kell a bírónak a kapcsolatról beszélni, ha az ellenfél nem hozza fel.
9/18 anonim válasza:
alapesetben az anyának ítélik, ha csak nincs ellene valami nyomós érv. Az, hogy többet keres a férfi, még semmit se jelent, ha a nőnek van egy folyamatos, legalább minimálbéres jövedelme.
10/18 A kérdező kommentje:
Tehát akkor hiába keresi a férfi a többszörösét, mint a nő, akkor is a nőnek ítélik? És gondolom a férfitől jól levonják a gyerektartást. Ez nem igazságtalan? Most függetlenül az orientációtól.
2016. okt. 5. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!