Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, apukák! Ti milyen...

Anyukák, apukák! Ti milyen ajándéknak örültetek volna még, amikor jött a baba, és mi volt az, amit inkább ti vásároltatok meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan érkezik bátyámék első kisbabája. Édesanyámék első unokája lesz, úgyhogy a közeli családban nem igen van még ilyen babás tapasztalat.

Mindenképpen szeretnénk nekik ajándékot, ajándék csomagot adni, ami hasznos lehet az aprósággal kapcsolatban, de nem nagyon tudom, hogy mi legyen ez.

Másik testvérem pelenkákat tervez venni, de én ezt ellenzem, hogy nagy mennyiségben, mert lehet, hogy nem fog beválni a babának…

Ruhákon, kisebb kiegészítőkön gondolkodom.

Tudnátok esetleg olyan dolgokat írni, amit elfogadnátok/elfogadtatok volna a pici érkezésével ajándékba és biztos, hogy hasznos is lett?

(Legvégső esetben megkérdezem, hogy mit vegyek, de ezt elszeretnék kerülni)

2023. ápr. 2. 07:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Kontraszt képek, leginkább állatos mintájúak. Három darab a kiságy vagy pelenkázó felé. Saját készítésű, leginkább. 🥹 Pelenkakuka, falmatrica, játszószőnyeg, rácsvédőtakaró, mondókás könyv. Én önző vagyok és nagyon támogatom, hogy a szülőpáros is kapjon egy kisebb csomagot. Gyümikosár vagy édességek, kávé, tea, ilyesmik.
2023. ápr. 2. 16:24
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
A pelenka szerintem nem jó ötlet. Mi egy konkrét márkát használunk és kaptunk egy teljesen másik márkából ajándékba. 1 hónapos a kislányom. Szerintem az utalvány/pénz az aminek mindenki örül. A családban amikor baba születik, akkor mi utalványt/pénzt adunk és játékot (mi fisher price márkát szoktunk választani) vagy ruhát mellé. Az utalvány csak akkor jó, ha fel is tudják használni. Nekünk volt olyan rokon, aki külföldön él és az utalvány így nem játszott.
2023. ápr. 2. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!