Anyukák, apukák! Ti milyen ajándéknak örültetek volna még, amikor jött a baba, és mi volt az, amit inkább ti vásároltatok meg?
Sziasztok!
Hamarosan érkezik bátyámék első kisbabája. Édesanyámék első unokája lesz, úgyhogy a közeli családban nem igen van még ilyen babás tapasztalat.
Mindenképpen szeretnénk nekik ajándékot, ajándék csomagot adni, ami hasznos lehet az aprósággal kapcsolatban, de nem nagyon tudom, hogy mi legyen ez.
Másik testvérem pelenkákat tervez venni, de én ezt ellenzem, hogy nagy mennyiségben, mert lehet, hogy nem fog beválni a babának…
Ruhákon, kisebb kiegészítőkön gondolkodom.
Tudnátok esetleg olyan dolgokat írni, amit elfogadnátok/elfogadtatok volna a pici érkezésével ajándékba és biztos, hogy hasznos is lett?
(Legvégső esetben megkérdezem, hogy mit vegyek, de ezt elszeretnék kerülni)
Amíg nem azületett meg a gyerek?
Talán a popsitörlőnek. Ruhákat vettem, pelenkát nem tudtam milyen és mennyi kell. Az egyéb kiegészítőket pedig én akartam megvenni.
Ehhez képest kaptunk egy árvaháznyi ruhát, aminek a fele nem volt rajta. Kaptunk egy rakat 1 és 2es pelust, amit ajándékozhattam tovább, mert nem fogyott el. Babafészket pihenőszeket is kaptunk, totál nem olyant mint akartam.
Miutan megszületett a baba, kaptunk sok pelust, de azokat már a méretébe. Azoknak örültem. Másra tenyleg nem lett volna szükségem.
Én mindig azt mondom, ajándékutalvány!!!! És ezzal nem lehet hibázni. Anyuka azt vesz belőle a babának, amire szükség van valóban.
A popsitörlő jó, pelenkát ne vegyél. Ki tudja mi válik be, mit bír a baba bőre.
(a popsitörlőt max elhasználja takarítani)
Aminek én örültem volna, de senkinek nem jutott eszébe, azok a talplenyomat készítő készletek, esetleg egy fotózás, vagy utalvány hordozási tanácsadóhoz, ha érdekli ilyesmi. Persze magunknak kifizettünk minden ilyesmit, nem gond, hogy nem kaptuk, csak számomra ezek hasznosabb és emlékezetesebb dolgok voltak, mint a 4 takaró, 3 játszószőnyeg, 5 cumilánc, 62-es ruhák tömkelege, rongyik, játékok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!