Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, apukák! Ti milyen...

Anyukák, apukák! Ti milyen ajándéknak örültetek volna még, amikor jött a baba, és mi volt az, amit inkább ti vásároltatok meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan érkezik bátyámék első kisbabája. Édesanyámék első unokája lesz, úgyhogy a közeli családban nem igen van még ilyen babás tapasztalat.

Mindenképpen szeretnénk nekik ajándékot, ajándék csomagot adni, ami hasznos lehet az aprósággal kapcsolatban, de nem nagyon tudom, hogy mi legyen ez.

Másik testvérem pelenkákat tervez venni, de én ezt ellenzem, hogy nagy mennyiségben, mert lehet, hogy nem fog beválni a babának…

Ruhákon, kisebb kiegészítőkön gondolkodom.

Tudnátok esetleg olyan dolgokat írni, amit elfogadnátok/elfogadtatok volna a pici érkezésével ajándékba és biztos, hogy hasznos is lett?

(Legvégső esetben megkérdezem, hogy mit vegyek, de ezt elszeretnék kerülni)

2023. ápr. 2. 07:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem azületett meg a gyerek?

Talán a popsitörlőnek. Ruhákat vettem, pelenkát nem tudtam milyen és mennyi kell. Az egyéb kiegészítőket pedig én akartam megvenni.

Ehhez képest kaptunk egy árvaháznyi ruhát, aminek a fele nem volt rajta. Kaptunk egy rakat 1 és 2es pelust, amit ajándékozhattam tovább, mert nem fogyott el. Babafészket pihenőszeket is kaptunk, totál nem olyant mint akartam.

Miutan megszületett a baba, kaptunk sok pelust, de azokat már a méretébe. Azoknak örültem. Másra tenyleg nem lett volna szükségem.

Én mindig azt mondom, ajándékutalvány!!!! És ezzal nem lehet hibázni. Anyuka azt vesz belőle a babának, amire szükség van valóban.

2023. ápr. 2. 08:39
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
10-es vagyok. Egyébként igen, a ruhával is mellé lehet lőni de én ismerem tesóm ízlésèt. Nem tudom te milyen viszonyban vagy a sógornőddel. Mert hát általában nem apuka öltözteti😅
2023. ápr. 2. 08:41
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

A popsitörlő jó, pelenkát ne vegyél. Ki tudja mi válik be, mit bír a baba bőre.

(a popsitörlőt max elhasználja takarítani)

Aminek én örültem volna, de senkinek nem jutott eszébe, azok a talplenyomat készítő készletek, esetleg egy fotózás, vagy utalvány hordozási tanácsadóhoz, ha érdekli ilyesmi. Persze magunknak kifizettünk minden ilyesmit, nem gond, hogy nem kaptuk, csak számomra ezek hasznosabb és emlékezetesebb dolgok voltak, mint a 4 takaró, 3 játszószőnyeg, 5 cumilánc, 62-es ruhák tömkelege, rongyik, játékok, stb.

2023. ápr. 2. 08:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#8 nekünk is dzsungeles játszószőnyeg volt. A lányom imádta.
2023. ápr. 2. 09:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg tesodekat nem tudom miert ez a legvégső eset
2023. ápr. 2. 09:06
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Nekem amúgy pénz nem kellett volna. Mármint nem úrizálásból, hanem mert nem akartam ezzel terhelni a barátokat, rokonokat. Ha nem jut eszedbe valami apróság, amit szívesen adnál, akkor nem kell semmit hozni, pénzünk van nekünk is. Én világéletemben rosszul éreztem magam, ha pénzt kaptam. Nem muszáj fizetned azért, mert én szültem.
2023. ápr. 2. 09:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
#15, mert meglepetést akar, mint a legtöbben. Aztán ebből lesz az, hogy olyat vesz, ami már van.
2023. ápr. 2. 09:13
 18/22 anonim ***** válasza:
86%
Hát szerintem a popsitörlő ugyanúgy egyéni, nekem volt amelyiket nem bírták. Aminek én ürültem: pelenka, névre szóló takaró (lehet neten rendelni), picit nagyobb ruhák, amibe belenő (rugdalózó télen-nyáron jó), babakönyv.
2023. ápr. 2. 10:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
DM utalvány, textilpelenka. Én ezeknek örültem a legjobban. Kaptunk nagy csomagos pelenkát is, amit alig vártam, hogy elfogyjon, cumit, amit egyből kiköpött, Karamalz sört, én utálom és 2 hét múlva már nem is szoptattam…. ezekre jobb inkább rákérdezni.
2023. ápr. 2. 10:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékutalványnak örültem volna csak! Nem kapni, hanem kiválasztani szeretem a dolgokat!
2023. ápr. 2. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!