Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Honnan vásároltátok a babához...

Honnan vásároltátok a babához való tárgyakat?

Figyelt kérdés
Babaágy (ágyrács), matrac, pelenkázó(szekrény), babahordozó, babafürdető... stb.

2015. jún. 1. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Babaszafariban vettünk több dolgot (Bp.Váci út) meg örököltünk rokonoktól, barátoktól. Neten biztosan vannak használt, de jó állapotú olcsóbb dolgok, jofogas, vatera stb. oldalakon.
2015. jún. 1. 15:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Azon gondolkodtam, hogy a rácsos ágyat, babafürdetőt, és pelenkázót magánszemélytől venném.

(Mondjuk van a családban baba, így ezeket a tárgyakat meg is tudnám örökölni. Mi így tettünk, mikor unokaöcsém megszületett. Megkapta a kiságyat, és a ruháinkat is.

Úgy gondolom, magánszemélytől is vásárolhatnék használati tárgyakat.)

Kinek mi a véleménye erről a vásárlási módról?

Olyan választ nem kérnék: "Minek akkor szülni gyereket, ha nem tudod megvenni a babaholmikat?" És társai...

Ez elméleti kérdés!

2015. jún. 1. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Kiságyat, pelenkázót, babakocsit, ruhák jó részét, hordozót használtan. Matracot újat vettünk. Pelust netről gazdaságos kiszerelést, szeretjük.
2015. jún. 1. 15:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Ment a zöld "pont"! :)

Köszönöm a válaszokat!

Mindenkinek egészséget, boldogságot! :)

2015. jún. 1. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Kiságyat kókuszmatraccal barátnőmtől kaptam.

Babakocsit anyós vette.

A többit Auchanban, Brendonban vettem meg egyszerre. Ja, az ülést a bababoltolcso.hu-n.

2015. jún. 1. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:

babaágyat használtan vettünk,nagyon jó állapotban kombit, az alsó része 170cm-ig jó,nagyon jó vétel volt. mi 30-ért vettük,40-50 alatt nem láttam azt a fajtát azóta se. akár tinikorig,felnőttig használhatja. matracot hozzá vettük külön.

hordozó nekünk a babakocsihoz járt. előszőr használtan vettünk babakocsit de nem jött be. így legalább már tudtam,hogy milyen szempontokat nézzek,az új babakocsin amit rendeltem.

fürdető alatt a kádat érted? mi vettünk egy jó nagy kiskádat,amiben van az a babatartó,ahhoz a férjem csinált szekrénykés állványt. a kád bele van építve,alatta szekrény.

minden mást bababoltokban vettem. mivel otthon voltam ráértem nézni neten mi hol mennyibe kerül,ezért nagyon jó akciókba tudtam mindent venni. ételmelegítőt stb.

2015. jún. 1. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi sok mindent a Nikica bababoltban vásároltunk meg.(apróságok a babakelengyéből)

Mi sok mindent kaptunk, mint kiságy, pelenkázó,kád...de ha nem kaptunk volna, akkor én a bútorokat használtan, az olx-en vettem volna. Babakocsit újonnan vettünk, mert több gyerekre tervezünk, és nem akartunk már egy szintén használt, több gyerkőcöt "kihordott" babakocsit. Matracot én nem mertem használtan venni, hanem szintén a Nikicában vettem.

Amikor mi vásároltunk idén januárban, sok minden olcsőbb volt a Nikicában, mint pl. a Tescoban.

A pelust, popsitörlőt, hintőport, azokat pedig a mai napig a DM-ben veszem.

2015. jún. 2. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi pár babaruhát, babakocsit vettünk interneten (személyes átvétellel magánszemélytől) vaterán, olx-en ki lehet fogni nagyon jó, szinte új állapotút. Babaruhákat újakat Tescoban, veresi piacon alighasznált turisnál, a többi dolgot meg bababoltokban, ahol éppen volt olyan amit kinéztünk jó áron (Brendon, Mini-manó, Babszafari, Babkocsifutár, Neobaby)
2015. jún. 3. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!