Honnan vásároltátok a babához való tárgyakat?
Azon gondolkodtam, hogy a rácsos ágyat, babafürdetőt, és pelenkázót magánszemélytől venném.
(Mondjuk van a családban baba, így ezeket a tárgyakat meg is tudnám örökölni. Mi így tettünk, mikor unokaöcsém megszületett. Megkapta a kiságyat, és a ruháinkat is.
Úgy gondolom, magánszemélytől is vásárolhatnék használati tárgyakat.)
Kinek mi a véleménye erről a vásárlási módról?
Olyan választ nem kérnék: "Minek akkor szülni gyereket, ha nem tudod megvenni a babaholmikat?" És társai...
Ez elméleti kérdés!
Ment a zöld "pont"! :)
Köszönöm a válaszokat!
Mindenkinek egészséget, boldogságot! :)
Kiságyat kókuszmatraccal barátnőmtől kaptam.
Babakocsit anyós vette.
A többit Auchanban, Brendonban vettem meg egyszerre. Ja, az ülést a bababoltolcso.hu-n.
babaágyat használtan vettünk,nagyon jó állapotban kombit, az alsó része 170cm-ig jó,nagyon jó vétel volt. mi 30-ért vettük,40-50 alatt nem láttam azt a fajtát azóta se. akár tinikorig,felnőttig használhatja. matracot hozzá vettük külön.
hordozó nekünk a babakocsihoz járt. előszőr használtan vettünk babakocsit de nem jött be. így legalább már tudtam,hogy milyen szempontokat nézzek,az új babakocsin amit rendeltem.
fürdető alatt a kádat érted? mi vettünk egy jó nagy kiskádat,amiben van az a babatartó,ahhoz a férjem csinált szekrénykés állványt. a kád bele van építve,alatta szekrény.
minden mást bababoltokban vettem. mivel otthon voltam ráértem nézni neten mi hol mennyibe kerül,ezért nagyon jó akciókba tudtam mindent venni. ételmelegítőt stb.
Mi sok mindent a Nikica bababoltban vásároltunk meg.(apróságok a babakelengyéből)
Mi sok mindent kaptunk, mint kiságy, pelenkázó,kád...de ha nem kaptunk volna, akkor én a bútorokat használtan, az olx-en vettem volna. Babakocsit újonnan vettünk, mert több gyerekre tervezünk, és nem akartunk már egy szintén használt, több gyerkőcöt "kihordott" babakocsit. Matracot én nem mertem használtan venni, hanem szintén a Nikicában vettem.
Amikor mi vásároltunk idén januárban, sok minden olcsőbb volt a Nikicában, mint pl. a Tescoban.
A pelust, popsitörlőt, hintőport, azokat pedig a mai napig a DM-ben veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!