Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A többedik gyerekvállalássak...

A többedik gyerekvállalássak viccelődés komolyra szokott fordulni?

Figyelt kérdés
Van négy gyerekünk. A férjem viccelődik néha, hogy csináljunk egy ötödiket. Aztán persze mondja, hogy nem, dehogy, az már sok lenne. Tudja, hogy én nem tervezek többet. De aztán újra és újra felhozza amolyan csipkelődősen. Akár a szüleink előtt is. Tudom, én ismerem a férjem, nem ti. Nem is az a kérdésem, hogy vajon ő mennyire gondolja komolyan, hanem az, hogy ez másoknál mennyire egy létező jelenség? Mármint az, hogy viccelődtök azzal, hogy kéne még egy baba, és így indul az, hogy egyszer csak tényleg csináltok még egyet?
2023. márc. 30. 10:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%
1 gyerekünk van, szoktunk viccelődni a másodikkal. Először úgy gondoltuk, hogy nem akarunk, de a jómúltkor rádöbbentünk, hogy azért lehet, hogy mégiscsak jó lenne. Hát ezért viccelődtünk vele.
2023. márc. 30. 13:48
 12/12 anonim ***** válasza:
78%

Az viccelődik, aki tényleg akar még akár csak tudat alatt.

Mi nem viccelünk, mert elborzaszt a gondolata is. Két gyerekünk van, egyikük tartós beteg, nem bírnánk még eggyel. Erre is majdnem rámegyünk.

2023. márc. 30. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!