Kolléganőmmel oda vissza flörtölgetjük egymást, de kapcsolata van, de már sokszor én is beindulok, mi a megoldás?
Egy éve került a céghez, én részlegemhez három hónapja került, kezdetben nagyon jó, szorgalmas, dolgos kolléganőként tekintettem rá, aki segít és nevet a bugyuta vicceimen. Most kicsit másba kezd át csapni a dolog, de uralkodok magamon.
A történet ott kezdődik, hogy viccelődtem vele, ilyen bugyuta dolgokon: ő odajött rakd már be ezt a papírt a xy projektbe, én körbenéztem itt mindenki előtt és ő csak mosolygott.
Aztán már ő kérte rakjam be neki és már együtt nevettük. Oda vissza ment ez a dolog, sokszor megérint stb.
Ma már remeget a keze és sóhajtozott, hogy nézem mit csináltam vele...
Akkor csend lett kerültem őt, mert már én is alig bírtam magammal, aztán odajött és ő szólgatott be.
----
Tudom azt is, hogy a lakhatással szokott fenyegetőzni a párja (ha össze vesznek), mostanában egyre gyakoribb.
Meló után mindig jön a párja, ő pedig átkapcsol és fút a kocsihoz.
Esetleg ne flörtölgesd őt oda-vissza, ha van párja, és nem bírsz magaddal.
Amúgy sem kezdünk olyan emberrel, akinek nincs rendben az élete, mert utána meg majd sírunk, hogy megszívtuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!