Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A többedik gyerekvállalássak...

A többedik gyerekvállalássak viccelődés komolyra szokott fordulni?

Figyelt kérdés
Van négy gyerekünk. A férjem viccelődik néha, hogy csináljunk egy ötödiket. Aztán persze mondja, hogy nem, dehogy, az már sok lenne. Tudja, hogy én nem tervezek többet. De aztán újra és újra felhozza amolyan csipkelődősen. Akár a szüleink előtt is. Tudom, én ismerem a férjem, nem ti. Nem is az a kérdésem, hogy vajon ő mennyire gondolja komolyan, hanem az, hogy ez másoknál mennyire egy létező jelenség? Mármint az, hogy viccelődtök azzal, hogy kéne még egy baba, és így indul az, hogy egyszer csak tényleg csináltok még egyet?
2023. márc. 30. 10:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ha valaki ilyen sokat és visszatérően viccelődik valamivel, akár gyerekkel, akár mással, akkor arról mindenképp beszélni kell, mert nem véletlen, hogy újra és újra úgy érzi, fel "kell" hoznia. Főleg ha az egy ilyen komoly, életet megváltoztató dolog...
2023. márc. 30. 10:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt tényleg át kell beszélnetek a férjeddel, mert feltehetöen benne meglenne az igény, és ha nem tiltakozol idöben, egyszer csak belesodródtok egy újabb gyerekbe..
2023. márc. 30. 10:54
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Mi szoktunk ezzel viccelni

3 gyerekünk van, nem tervezünk többet.

Van hogy ránk tör az érzés hogy de jó lenne, de aztán megtöri a gondolatmenetet 3 gyerek visítása 😂😂😂

Azt hiszem hogy a férjed is valahogy így van eztel

2023. márc. 30. 10:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk en hoztam ezt fel viccelodve meg joval azutan is, hogy megbeszeltuk, hogy nem lesz tobb. Es azert hoztam fel, mert szerettem volna meg.
2023. márc. 30. 10:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, meg annyit, hogy nekunk nem lett vegul meg egy, mert erre a fajta puhatolozasra sem reagalt ugy a ferjem, hogy na, akkor legyen megis, en pedig belattam, hogy sok is lenne nekunk.
2023. márc. 30. 11:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is 4 van, és a férjemmel mindketten szoktunk viccelődni, hogy na majd ha lesz még egy.. aztán persze mindig az a vége, hogy neeem, ide nem kell több😅
2023. márc. 30. 11:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden vicc mögött ott a valódi szándék is, legábbis én azért vkccelődtem anno a 3.al, néha a Párom is, aztán egy idő után komolyan megfogalmazóditt bennünk és már itt szuszog. Néha még a 4. Is felmerül viccként, de magam sem tudom mennyire valós vágy.
2023. márc. 30. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:
21%

Nálunk valahogy nincs ilyen vicccelődés (🙏)

2 gyerek van, 2 marad. Férjem egyszer felhozta, lehetne egy 3.is. én higgadtan elmondtam, majd akkor, ha ő kihordja, szoptatja, éjszakázik és megcsinal vele kapcsolatban mindent. Mert nekem ez a 2 gyerek sok néha.

Azota 1x nem hozta fel a témát, mert felfogta mi a véleményem.

Ha ilyen gyerekes lenne, hogy csak csipkelődik vele, meg direkt a rokonok elótt m9ndogatná, nekem az nem férne bele. Ha akar valamit mondja ki őszintén... ez nem olyan dolog, hogy vegyünk e egy új tv-t kb.

Ha te is eldöntenéd mit akarsz, nem cseszegetne vele.

2023. márc. 30. 11:12
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
A karót húzd ki #8 😉
2023. márc. 30. 12:42
 10/12 Derjaderja ***** válasza:
86%

Én azért viccelődöm mert szeretnék harmadikat, de elfogadom, hogy nem reális.

Néha jól esik játszani a gondolattal.

2023. márc. 30. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!