Téged is bántana ha nem keresne a barátnőd szülés után?
Figyelt kérdés
Mióta terhes lettem, csak elvétve keres. Nem hívott egy programra se, csak beszéltünk néha messengeren. Mióta megszületett a kisbabám nem is gratulált. Képet küldtem neki, meg írtam, hogy megvan, de csak annyit jelzett vissza, hogy “aranyos baba”. Tegnap kitettem az újszülött fotózásos képeket, és egyikre sem reagált.2023. márc. 16. 19:48
21/25 anonim válasza:
#20 neked nincs rendben a psziched. Miért kell ilyen hülyeseget írni egy friss anyának?
22/25 anonim válasza:
Mert ez az igazság. Semmi dolgom azzal, hogy neked mi a véleményed. Csak a saját gondolataimért vállalok felelősséget. A tieidért vállald te.
23/25 anonim válasza:
Lehet kisebbségben vagyok, de engem érdekelnek a barátaim babái! Ha megosztanák facebookon megnézném, lájkolnám és gratulálnék. Ha téged nem érdekel oké, de gondold akkor át hogy szereted te azt az embert igazán, barátod-e. Mert ha abszolút nem érdekel élete egyik fontos eseménye, és az élet akit a világra hozott, akkor te nem vagy a barátja. És most nem ismerősökről van szó a facebookon hanem barátokról. Ha nem szeret lájkolgatni, akkor üzenhetett volna vagy telefonálhatott volna, netán meglátogathatta volna őket. Nem tette, nem érdeklődik semmilyen szinte , nem igazi barát. Ennyi. Neked meg 20-22 nem kéne fölényeskedni. Nem vagy semmivel sem jobb, hogy nem szereted a gyerekeket vagy a barátaid.
24/25 anonim válasza:
Hát nem tudom, azért az, hogy ő megkérdezte hogy vannak és a barátnő vissza sem kérdezett akkor is udvariatlan, ha nem egy posztpartum időszakban történik.
25/25 A kérdező kommentje:
Beteg vagy te. 3 képet posztoltam összesen, 2 napja, a decemberben született kislányomról. Meg egyet küldtem a barátnőmnek.
2023. márc. 17. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!