Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Téged is bántana ha nem...

Téged is bántana ha nem keresne a barátnőd szülés után?

Figyelt kérdés
Mióta terhes lettem, csak elvétve keres. Nem hívott egy programra se, csak beszéltünk néha messengeren. Mióta megszületett a kisbabám nem is gratulált. Képet küldtem neki, meg írtam, hogy megvan, de csak annyit jelzett vissza, hogy “aranyos baba”. Tegnap kitettem az újszülött fotózásos képeket, és egyikre sem reagált.
2023. márc. 16. 19:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
10-ott lehet, hogy irigység vagy frusztráltság okozza, de nálunk ilyesmire nincs szerintem oka. Az ő élete is rendben van (tudtommal).
2023. márc. 16. 20:45
 12/25 anonim ***** válasza:
40%
Miért kaptam lepontozást? :(
2023. márc. 16. 20:50
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy szerinted rendben van az élete, még nem biztos, hogy úgy van. Lehet, hogy ők is szeretnének babát, csak nem jön össze. Az ismerőseim között is vannak, akik elkezdtek eltávolodni mikor terhes lettem, aztán jó néhány hónap múlva derült ki, hogy azért kerültek engem, mert arra gondoltak, hogy kudarcot vallottak nőként, mert nem lettek terhesek az első pajzán pillantástól. Mióta nekik is van babájuk rendeződött a barátság.
2023. márc. 16. 20:59
 14/25 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nem kérdezte sose,elmondtam és nem sértődtem meg ezen. Neki nem ez élete legnagyobb pillanat szóval érthető ha nem rajong körbe. Anyaként hánynom kell a sok facebook-os posztolásról ahol a 66. -ik ugyanolyan képet rakják fel.
2023. márc. 16. 22:40
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Más élethelyzetbe kerültem. Amíg nem volt gyerekem, sőt nem érdekelt a gyerekvállalás mert nem volt aktuális, én sem nagyon tudtam ezzel mit kezdeni. Plusz nekem az volt a feltételezésem anno, hogy a gyerekes barát az a gyerekével foglalkozik, nem pedig barátozik. Amikor nálunk kezdtek jönni a gyerekek nálunk is és mindenféle, szűkült a baráti kör rendesen, tulajdonképpen nullázódott jó ideig.
2023. márc. 17. 00:33
 16/25 anonim ***** válasza:
66%

gyerektelen baråtok simán le kopnak amikor terhes lesz az ember. hiába tudnál akkarnál másrol is beszélni mint terheség vagy gyerekek.

ne bånd .

2023. márc. 17. 05:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért nevezed barátságnak azt, ahol csak feltételezések, fantázia van, hogy mit gondolhat a másik, miért viselkedik így. Egy normális barátságban beszélgetnek, kérdeznek, igen, kellemetlen dolgokról is. Pontosan ugyanúgy kellene neki is elmondanod ezeket, mint ide kiírtad. Miért nem megy az őszinte kommunikáció?
2023. márc. 17. 06:08
 18/25 anonim ***** válasza:
74%

Ez nem csak nőknél van így. A férjem legjobb barátja olyan látványosan kerülte/kerüli a gyerektémát hogy tönkrement a barátságuk.

A férjem élete legnehezebb időszaka volt mikor a kisfiunk született, mert intenzívre került, engem is műtöttek, hiába engedtek haza később, mentő vitt vissza stb szóval nem is azt várta hogy körbeugrálja mert de cuki kisfia született, hanem bármiféle módon jelezte volna hogy lelkileg támogatja a nehéz időkben... vagy amikor az intenzíven volt a babánk esetleg megkérdezte volna hogy hogy van? Meggyógyult? Máskor azért ott voltak egymásnak, de amint meglett a gyerek a barátságuk dinamikája megváltozott. Ez nem egy baba körbe ugrálása lett volna hanem egy normális ember érdeklődik minimálisan ha a 15 éve legjobb barátja kisfia beteg.

Ő egyébként egy gyerekgyűlölő gyerekmentes, de a nőkhöz is a toxik macsó módon áll hozzá. Szóval szerintem nem kár. A férjem másik szintén gyerekmentes, és gyereket nem akaró barátja bezzeb hatalmas medveöleléssel köszönti a kisfiunkat, és szereti is. Na az a barátság megmaradt.

2023. márc. 17. 10:04
 19/25 anonim ***** válasza:
54%

"Tegnap kitettem az újszülött fotózásos képeket, és egyikre sem reagált."

Bocsi az őszinteségért, de a legtöbb embert ez nem érdekli. Neked fontos csak, hogy legyen 50 db szinte ugyanolyan fotó a babáról. Mikor barátnőim szültek, én sem nagyon tudtam hozzászólni a gyerekhez, csak kb ennyit, hogy aranyos baba. Mégis mit mondjon az ember? Az érdekelt, hogy ők jól vannak-e, de mivel csak a gyerekkel foglalkoznak ilyenkor, ezért arra választ nem nagyon kaptam.

2023. márc. 17. 10:16
 20/25 anonim ***** válasza:
19%

Mondjuk amíg az a legnagyobb gondod, hogy nem reagál a fészbúkon...

Menj egy pszichoterápiára. Kérlek szépen. Megnyomorítod a gyereked, mert nincs rendben a pszichéd.

2023. márc. 17. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!