Téged is bántana ha nem keresne a barátnőd szülés után?
gyerektelen baråtok simán le kopnak amikor terhes lesz az ember. hiába tudnál akkarnál másrol is beszélni mint terheség vagy gyerekek.
ne bånd .
Ez nem csak nőknél van így. A férjem legjobb barátja olyan látványosan kerülte/kerüli a gyerektémát hogy tönkrement a barátságuk.
A férjem élete legnehezebb időszaka volt mikor a kisfiunk született, mert intenzívre került, engem is műtöttek, hiába engedtek haza később, mentő vitt vissza stb szóval nem is azt várta hogy körbeugrálja mert de cuki kisfia született, hanem bármiféle módon jelezte volna hogy lelkileg támogatja a nehéz időkben... vagy amikor az intenzíven volt a babánk esetleg megkérdezte volna hogy hogy van? Meggyógyult? Máskor azért ott voltak egymásnak, de amint meglett a gyerek a barátságuk dinamikája megváltozott. Ez nem egy baba körbe ugrálása lett volna hanem egy normális ember érdeklődik minimálisan ha a 15 éve legjobb barátja kisfia beteg.
Ő egyébként egy gyerekgyűlölő gyerekmentes, de a nőkhöz is a toxik macsó módon áll hozzá. Szóval szerintem nem kár. A férjem másik szintén gyerekmentes, és gyereket nem akaró barátja bezzeb hatalmas medveöleléssel köszönti a kisfiunkat, és szereti is. Na az a barátság megmaradt.
"Tegnap kitettem az újszülött fotózásos képeket, és egyikre sem reagált."
Bocsi az őszinteségért, de a legtöbb embert ez nem érdekli. Neked fontos csak, hogy legyen 50 db szinte ugyanolyan fotó a babáról. Mikor barátnőim szültek, én sem nagyon tudtam hozzászólni a gyerekhez, csak kb ennyit, hogy aranyos baba. Mégis mit mondjon az ember? Az érdekelt, hogy ők jól vannak-e, de mivel csak a gyerekkel foglalkoznak ilyenkor, ezért arra választ nem nagyon kaptam.
Mondjuk amíg az a legnagyobb gondod, hogy nem reagál a fészbúkon...
Menj egy pszichoterápiára. Kérlek szépen. Megnyomorítod a gyereked, mert nincs rendben a pszichéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!