Téged is bántana ha nem keresne a barátnőd szülés után?
Figyelt kérdés
Mióta terhes lettem, csak elvétve keres. Nem hívott egy programra se, csak beszéltünk néha messengeren. Mióta megszületett a kisbabám nem is gratulált. Képet küldtem neki, meg írtam, hogy megvan, de csak annyit jelzett vissza, hogy “aranyos baba”. Tegnap kitettem az újszülött fotózásos képeket, és egyikre sem reagált.2023. márc. 16. 19:48
1/25 anonim válasza:
Barátnődnek van gyereke? Férje? Stabil kapcsolata?
3/25 anonim válasza:
Igen. Nyilván nem várnam, hogy túlzásba vigye, de ez rosszul esne. Szülés után sok emberről kiderül mennyire vagy fontos nekik, én is megtanultam, csak én a noveremmel.
4/25 anonim válasza:
Bántana igen. Már képet se küldtem volna, ha egyszer meg se kérdezi, hogy vagyok.
Főleg ha te amúgy érdeklődő voltál, és kerested. Mert a kapcsolat romlásáról nem írtál sokat, pedig az lényegesebb attól, hogy nem esik hanyatt a babás képtől.
5/25 A kérdező kommentje:
Nem kérdezte meg hogy vagyok/vagyunk. Én megkérdeztem pár hete, válaszolt is, de nem kérdezett vissza. Pedig egyáltalán nem az az ember vagyok, aki csak a gyerekről tud beszélni. Ha megkérdezné, hogy miként vagyunk, annak örülnék, de amúgy magamtól nem beszélek erről.
2023. márc. 16. 20:14
6/25 A kérdező kommentje:
Vőlegénye van neki, gyereke nincs.
2023. márc. 16. 20:14
7/25 anonim válasza:
Sajna ez ilyen,majd megszokod lekopnak a régi barátok tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
8/25 anonim válasza:
1-es vagyok. Nem is kaptatok össze semmin? Vagy nincs valami olyan magánéleti gondja amit nem tudsz? Ha ilyenek nincsenek akkor vagy lehet benne egy kis irigység vagy lehet azért kerül, mert ő még nem tart itt fejben és nem akar erről beszélni. Ezt csak vele tudnád megbeszélni sajnos... :/
9/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom. :( Szerintem az a baja, hogy most teljesen mással vagyok elfoglalva, mint ő. Hogy nekem most más került előtérbe. De én ettől még ugyanúgy meg tudom hallgatni az ő dolgait, csak viszonzásképp nekem is jólesne, ha érdeklődne felőlünk.
2023. márc. 16. 20:27
10/25 anonim válasza:
Az elvileg “legjobb barátnőm” annyit se kérdezett, hogy élünk-e még. 2 hónapos a kisbabám… nem bánt már, elengedtem. Szánalmas. Mindezt azért, mert 26 évesen se kapcsolata (nem is volt soha), se munkája, semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!