Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabás/kisgyerekes anyukák,...

Kisbabás/kisgyerekes anyukák, ti mennyit "lógtok" együtt más anyukákkal?

Figyelt kérdés

Van egy 11 hos kisfiam, külföldön élünk, nem igazán vannak a környeken kisbabás anyukák, magyar meg aztán végkepp nem. Jól beszélem a kinti nyelvet is ennyi ev után, de azért mégis csak jobb magyarul beszelgetni anyukákkal.

Találtam egy anyukát aki külföldi szintén, néha lógunk egyutt, de észrevettem h nem igazán igénylem mindig a tarsaságot, vagy inkább úgy mondanám hogy elfelejtem hogy szóljak h menjünk sétálni stb.

Mire elvégzem a házimunkát, gyereket elrendezem, sokszor csak arra vágyom hogy friss levegőn legyek a gyerekkel és csendben sétáljak.

Lehet antiszociális lettem. 😀

Ti feltétlen keresitek a társaságot vagy inkább szerettek egyedül menni a gyerekkel?

2023. márc. 7. 15:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én nem barátkoztam direkt kisgyerekes anyukakkal, bár jártunk babás programokra, játszótérre, ott pár szót beszélgettünk, de ez a közös séta, egymáshoz atmenes kimaradt, de én nem is bánom, általában örültem is ha minél kevesebben voltak a játszon pl és nem kellett sokat beszélgetni. Fárasztó tud lenni a gyerekek állandó összehasonlítgatasa, a szopizas, szobatisztasag stb téma.

Viszont a régi barátaimmal igyekeztem tartani a kapcsolatot és havonta beiktatni egy délutáni, esti programot. Nekem kellett hogy ne csak a baba téma legyen.

2023. márc. 8. 07:30
 22/23 anonim ***** válasza:

21,ne is mond...itt van egy anyuka akinek a kislanya 10 honapos,a fiamtol egy honappal fiatalabb...allandoan azt hallgatom,hogy az o lanya mar 2 honapos koratol fogzik,de foga meg nem jott ki...irigykedik,hogy az enyemnek mar 9 van.

Azt akarja bemagyarazni,hogy a lanya mar hat szot mondani,pedig csak ugyanugy azt mondja mint az enyem(gagagag,tototo,babababa)

Akkor hogy amikor mondtak neki,hogy kistestvere lesz,orul-e,hogy bologatott a kicsi,hogy igen,orul

Anyam momdom fasza.

2023. márc. 8. 07:54
 23/23 anonim ***** válasza:

N

Nekem egész egyszerűen elkoptak szépen lassan a nem gyerekes barátok. Pedig higyjétek el, nem voltam soha az a fajta aki a gyerekéről csacsog folyamatosan. Mindenről a gyereke jut eszébe.

🤷‍♀️ Azt sem vártam soha egyiktől se, hogy pesztrálja, vagy hasra essen a gyerekemtől.

2023. márc. 8. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!