Mennyire koszos/rendetlen gyereket vállalni?
Mindig szétledznek ajátékok az tuti :)mihelys összepakolok már borítja is ki :)
Ha egész nap pakolsz se lesz rend,viszont szerintem piszok az kevésbé van
Nem hinném,hogy ez az igazi indok a gyerekvállalás ellen
Hát rend az baromi nehezen lesz 😂 nekiállok összepakolni a szoba egyik sarkában addig a gyerek kipakol a másik sarokban. Feladtam, kupi van, leszarom.
Kosz viszont nincs, szerencsére van időm takarítani.
Amúgy nekem kicsit gyanús ez a kifogás, általában a gyerekvállalásban nem az a legnagyobb visszatartó erő hogy kosz és kupi lesz. Vagy a párod tisztaságmániás?
Tuti hogy csak kifogásokat keres. Egy gyerek maszatos, összeragacsoz, nyálaz mindent kezdetben.
Én tisztaságmániás voltam gyerek előtt, így nálam horror volt az az időszak mikor elkezdett önallóan próbalkozni az evéssel (8-12hónapos koráig.). Minden étkezés után legalább 2-3 négyzetméter tisztítandó felület volt utána az etetőszék körül, plussz egy teljes átöltöztetés, este hajmosás.
Előtte nemmvolt kifejezetten koszos, nem volt bukós gyerek sem.
1-2 éves kora között a szétpakolt ragacsos, nyálas, megrágott jatékok voltak jellemzőek, meg a tonna homok, levelek, kavicsok, botok a lakásban séta után. Szerencsére ő csak ritkán firkált a falra, asztalra, mivel folyamatos készenlétben voltam ha toll, ecset, ragasztó, olló volt nála.
A kanapé sínylette meg legjobban az első 3 évet, na az mindenhol össze lett maszatolva, leborítva valamivel, gyakran kell tisztítani. A lakásban bármerre nézek jaték van, néha olyan mintha tornádó pusztított volna, de este elpakoljuk, az a dolga hogy játszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!