Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kórházban gyerekkel, hogy...

Kórházban gyerekkel, hogy bírtátok?

Figyelt kérdés
Aki volt már kórházban 6 év alatti gyerekkel, nektek hogy telt? Hogy bírta a gyerek? Mi volt a tapasztalatotok a kórházzal, milyenek voltak? (Ha gondolod írd meg melyik volt)
2023. márc. 5. 21:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

5 évessel voltam bent. Szerencsére csak 2 éjszakát. Sajnos a körülmények botrányosak. 3 gyerek és 3 felnőtt volt egy kb.10 négyzetméteres szobában. Széken lehetett aludni, mert ha lefeküdtünk a földre, a nővér szólt, hogy ez tilos. :/

Egyébként normálisak voltak, volt egy játszószoba is az osztályon. Így, hogy péntek késő délutántól vasárnap délutánig voltunk bent, így ki lehetett bírni. Hosszabb ideig valószínűleg nem lett volna jó. Vasárnap hazaengedtek aludni minket, hétfőn vizitre kellett visszamenni, utána mehettünk haza.

2023. márc. 6. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
11, le a kalappal, ehhez képest a Győri gyerekosztályon luxus van. Kényelmes ágyon aludhattunk. Mondjuk én is bármikor megtenném akkor is, ha nem lenne ágy, kibírnám valahogy érte, de na... szörnyű ez.
2023. márc. 6. 09:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

5 éves volt a lányom. Afta miatt,kiszáradás veszéllyel (nem evett,ivott eleget nyáron) a Fertőző osztályon. Ráadásul hivatalos covid osztály is volt.

A szobából nem mehettünk ki... nehogy összeszedjen valamit... Csak az ágyban lehetett, és a mellette lévő széken...

Anya szállón aludhattam êjszaka. Szerencsére a lány is aludt akkor.

Nem volt jó hely. Az utolsó előtti napon a férfi(!) ápoló végre segített, kapott fájdalom csillapítót, és végre tudott enni...

2023. márc. 6. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

3x voltam összesen kórházban 2 gyerekemmel, külön külön.

Mindkettő nehezen viselte.

A nagynál végig csak mi voltunk a szobában - hányásos hasmenéssel, 3 napos infúzió. A második alkalommal allergia vizsgálatra feküdtünk be, de mivel lányom szorong, mindentől fél így a vizsgálat nem sikerült, másnap jöhettünk haza.

Harmadik alkalommal a középső gyermekemmel voltam bent, szintén hányásos hasmenésses magas lázzal. Itt már 3 szülő 3 gyermek kombó volt. Nehezen viselte lányom, még soha nem volt így távol a testvéreitől ez nagyon megviselte.

Engem meg a szobatárs, aki istenemre mondom nem azzal volt a probléma, hogy roma származású, hanem az a tipikus végtelenül buta, a gyermekét notmálisan ellátni képtelen, igénytelen, fincsi hormonális izzadtságszagú büdös, akire a 3. nap már rászóltam, hogy most már illene fürdeni menni 😬🙄 ha már se dezodort nem ismeri, se átöltőzni nem akar, de cigizni rohanni igen, miközben szerencsétlen 7 hónapos baba oda vissza rángatva, összevissza tömve tápszerrel majd a gyerek össze vissza hányt, beterítva az egész szobát. 🤦🏼‍♀️ Mikot aludni akart a gyerek, ne aludjon mert hívja az apja, aki üvölti a telefonba, hogy apa egyetlen gyémántos szerelme kapcsolok neked tv - videóhívásban 🤦🏼‍♀️ mikor nem akart aludni a gyerek akkor meg aludjon. Leteszlek, nem teszlek.. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Nagyon sajnáltuk a kislányt.

2023. márc. 6. 11:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Nálunk is normalis minden szerencsére, 2 ágyas szoba de csak egyedül vagyunk, kaptam ágyat én is. Fürdőt csak mi használjuk. Orrcsepttől kezdve mindent adtak folyamatosan (pedig mondtam hogy hozatok be, de adta bontatlant), több féle teát is kínálgatnak meg mindent igazából tényleg, mindenki nagyon kedves és segítőkész. Így pozitív élmény legalabb ez a resze. Holnap mehetunk haza :)
2023. márc. 6. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!