3 éves gyerekkel bent maradhatok kórházban?
Légyszíves ne hurrogj le van így is elég bajom. Kislányom péntek óta hány és hasmenése van , ma este voltunk ügyeleten vele, mivel nem akar enni inni és csak fekszik, de az ügyeletes orvos csak a hasmenésre adott neki gyógyszert , amit nem hajlandó meginni és félek,h reggel beküld minket a gyerekorvos.
Nem tudtam, h bent mardhatok e, mert egyedül nem akarom ott hagyni, így is nagy trauma lesz neki.
nem hurrogtalak le, ne haragudj :)
mi már sajnos 2x voltunk kórházban, egyszer mind a 4-en (2 gyerek és mi egy VIP szobában rota vírussal), meg nemrég a 3 évesünkkel 1 éjszakát voltam bent tüszős mandulával de hazajöttünk, mert nem sok értelme volt maradni. mindegy ez hosszú lenne.
amikor a rotával voltunk bent, ugye mindenki hányt-ment a hasunk kaptunk infúziót, de én azok után azt mondom hogy ha küldenének sem mennénk, mert 1-2 nap után általában javul a helyzet és én ezért nem leszek bent ott mégegyszer 5 -6 napot.
legutóbb mikor beteg volt a kisebbik akkor is acetonos volt a lehellete, tudtam hogy lehet kezd kiszáradni de 2 nap után elmúlt, akkor már ivott. én nem akarom kitenni annak a tortúrának. a kicsi akkor kapott 2 üveg 250 ml infúziót, a nagy pedig 5 üveg 500 ml-t meg 2 db 250 ml-t, +Smecta port de az rettenetes volt....legutóbb nekem azt ajánlották hogy ha megy a hasam, hagyjam.úgy ürül ki a vírus.
jobbulást nektek!!
jó éjt.
hasam=hasa ezt akartam írni.
amúgy meg a háziorvos kérhetett volna tőled székletmintát, amit itt nálunk be kell vinni az Ántsz-hez, kielemezik és célirányosan kapna rá valamit...Magyar egészségügy....
Ja és mi Nyíregyházán élünk, nem is kicsi város és a gyerekosztály egy fertő...szó szerint.
persze, mi is most voltunk sajnos kórházba, én nem kérdeztem, hogy maradhatok-e ;)
persze ágyat nem kaptam, az fizetős lett volna, de éjszaka összebújtunk a kicsim ágyában így úgy ahogy elfértünk :)
egyedül a mosakodás volt, vagyis nem volt, azért haza kellett jönnöm, mert a gyerekosztályon felnőtt nem fürödhetett le, volt egy külön felnőtt zuhanyzó, de azt csak este 6-8 között lehetett használni... így mikor a férjem bejött, én hazajöttem egy órára, fürödtem, főztem kávét, teát, csomagoltam kaját és mentem vissza.
ja igen, csak a gyerek kap kaját, vigyél!!! és innivalót is, az sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!