Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » 3 gyerekkel Ausztriában csak...

M. kérdése:

3 gyerekkel Ausztriában csak akkor kapok családit, ha van munkahelyem-ott akarunk letelepedni. Muszáj elmennem. Itt nincs miből eltartani Őket. Van 5let, mi tévő legyek? Ez Európában mindenhol így van?

Figyelt kérdés
Nyelvtudásom semmi, munkám hogyan lesz? Hova érdemes menni?

2013. ápr. 3. 16:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Nehéz jó tanácsot adni. Olaszország most nincs jó helyzet, de akárhova mész

, biztos kapsz támogatást.mondjuk nyelvtudás és pénz nélkül nem hiszem hogy érdemes elindulni. Főleg nem gyerekekkel.bocs de csak ennyit tudtam "segiteni"

2013. ápr. 3. 16:34
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged! Azért gondoltam Au-t, mert közel van Mo.-hoz. Nem tudom elhinni, h munkához kössék a családi pótlékot, de ha igen, nem akarom a gyerekeket kitenni 1 felesleges útnak. Pénzem sincs rá.
2013. ápr. 3. 16:45
 3/20 A kérdező kommentje:
Ez Európában mindenhol így van-munkahelyhez kötik a családi pótlék kifizetést?
2013. ápr. 3. 16:48
 4/20 anonim ***** válasza:

ne legyél buta!

és mit fogsz kezdeni 3gyermekkel külföldön nyelvtudàs és pénz nélkül.én külföldön élek most vàrjuk az első babàt.a havi pénz amit kapni fogok az 300-350 euro között lesz.ez kb anyit ér itt mint amit otthon kapsz forintban.ja még anyi hogy év végén pàrom kap egy kis adò kedvezményt a gyerek miatt.

az albérletünk rezsivel együtt kb havi 1000 euroba kerül.

és még nem ettünk nem ittunk és semmit nem csinàltunk.

ne gondold hogy europàn kivül jobb a helyzet!

van pàrod vagy egyedül szeretnél neki vágni??

2013. ápr. 3. 16:54
 5/20 anonim ***** válasza:
28%
bocsànat nem europàt hanem magyarorszàgot akartam irni!
2013. ápr. 3. 16:57
 6/20 A kérdező kommentje:
Válaszod köszönöm.Muszáj tájékozódnom. Te hol élsz,honnan írsz?
2013. ápr. 3. 16:59
 7/20 anonim ***** válasza:
hollandiàbòl!
2013. ápr. 3. 17:00
 8/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához! Jó egészséget Nektek. Válaszod köszönöm.
2013. ápr. 3. 17:06
 9/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Férjem 1 éve van kint Németországban,nos munkahelyet csak akkor találsz,akkor vesznek fel,ha van bejelentett lakcimed kint,kinti biztositásod,adószámod.

Ha elhelyezkedtél onnantól fogva jár neked a családi pótlék a gyerekekre.

Viszont ez egy eléggé hosszú folyamat.

Nekünk tavaly júliusban lett elkezdve és idén februárban kaptuk meg,igaz visszamenőleg kifizették.

3 gyerekre Németben 558 euró jár havonta.

Én még itthon vagyok a gyerekekkel,de még csak most tervezzük,hogy apa után megyünk.

Kapásból kint a 4 szobás albérletekbe nem engednek be minket 3 gyerekkel.

Nagyon drágák a lakások,mindennel együtt egy ekkora lakás 1400-1500 euro.

Csak akkor tudunk kint is megélni,ha elmegyek én is dolgozni,pedig jól keres a férjem,havi 2000 euro megvan családi nélkül.

Szóval ez egy nagyon nehéz döntés,először egyedül kéne kimenjél és ha már van egy biztos állásod(minimum 6 hónap),lakásod akkor vinném magam után a családot.

2013. ápr. 3. 17:50
 10/20 anonim ***** válasza:
Jó nyelvtudás nélkül esélytelen most már munkát találni!!!
2013. ápr. 3. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!