Miért csak egy gyereked van?
Akik egy gyermek vállalása mellett döntöttek, azoknál mi volt az indok? Csak kíváncsiságból :)
Eleve egy volt tervben vagy idővel beérték azzal egy eggyel?
Mi nem döntöttünk így (vagy hogy mondjam), ilyen szempontból az én válaszom sem tökéletes.
40 voltam, mikor született a gyerekem harmadik terhességbol. Valahogy onnan elmaradt az intimitás, sok nehézség volt a házasságunkban (is). Nekem nagyon fáj, hogy nem lett több, és a kislányom is gyakran reklamál(t), de már kicsusztam az időből. Négyet szerettem volna eredetileg, de elnézve a 3-4 (olykor 2) gyerekes ismerőseimet: állandóan log a belük. Nem tudom, ezt akarnám-e. Ugyanakkor néha szinte megöl a bűntudat, hogy a gyereknek nincs testvére, és így menni kirándulni/nyaralni neki tuti nem olyan nagy élmény (ezt gondolom).
De gyakran megyünk társaságba es hívunk kis barátokat. Kár, hogy nem tudok ezzel megbékélni.
20-as vagyok. Azért ez elkeserítő,hogy ennyien utálnak anyukák lenni. Szegény gyerek😏
Mindenkinek van rossz napja,de azért ez túlzás,hogy egy gyerekkel nem bírnak. Jöhet a lepontozás. 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!