A babybox fotózáson lehet úgy, hogy csak egy pár darab képet kérek, és nem az általuk össze állított csomagok közül választok?
Lehet olyat is
De a babybox honlapján fenn van
Szerintem ez az egész gyerekfotózás egy óriási nagy lehúzás, nem beszélve az adatvédelemről.
Én pl. nem akarok az újszülött gyerekemről fotót a kórházi honlapon, se máshol.
Majd én lefényképezem, és elküldöm annak, akinek én szeretném a képet.
4
Akkor nem csináltatsz.
Szerintem nem vészes.
Nekem tetszik
4es ha nem engeded akkor.nem.rakják fel és nem kötelező :)
Alapból aláirsz egy papírt hogy engedélyezed
5, 6, köszi, pontosan tudom, hogy nem kötelező, 2 gyerekem van, és egyikről sem csináltattam a fenti okok miatt.
Természetesen semmi gond, ha valaki szeretné, nyugodtan csináltasson, hajrá, jó neki.
Szerintem is rohadt nagy lehúzás, de nagyon szép ajándék volt a nagyszülőknek, újdonsült nagybácsiknak és én a mai napig nem bántam meg, nagyon szeretjük ezeket a képeket, szóval abszolút nem érdekel már mennyibe kerül.
A fotózásnál nyilatkozni kell, hogy kitehetik-e bárhova is, vagy sem, ez szerintem korrekt. (Máshogy nem is lehetne.)
Egyébként egy kép alapból ajándék a legtöbb helyen, ha valakinek ennyire van igénye, az is oké, de én is úgy emlékszem, hogy a 10-es a legkisebb fizetős csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!