Ugye csak egy kísérő jöhet be az ultrahangra?
Én biztos nem finomkodnék ennyit. Megmondanám, hogy egy kísérő jöhet, az pedig a férjem. Én se voltam az övén😂
El se tudom képzelni amúgy, hogy merült ez fel. Azt se tudná, mikor megyek vizsgálatra. Amíg a gyerek az én testem része, addig semmi köze hozzá, mivel az én testem. Majd ha kijött lehet barátkozni, de ha így viselkedne, akkor sem.
Ha nem szeretnéd közvetlen az anyósodnak mondani, hogy ne jöjjön, mert nem szeretnéd, mert ez csak rád és a férjedre tartozik, akkor szerintem szólj a férjednek hogy beszéljen vele.
Hogy “anya, ezt hagyd meg kettőnknek” vagy “biztos jobban szeretné hogy én menjek be vele” stb
De amúgy tuti külön meg is kérheted hogy mondják hogy csak a férj mehet be.
Mellesleg nem rég volt egy műtétem, ahova a családtagjaimat sem engedték fel hogy segítsenek levinni a kórházi csomagom. Szinte biztos -ebből kiindulva- hogy csak egy ember lehet bent.
Jó esetben is egy mehet be, bár láttam már kivételt, ahol sikerült bemenni másnak is.
Viszont azt rosszul teszed, hogy nem mondasz nemet, mert így máskor se fogsz, és később ezt meg fogod bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!