Ugye csak egy kísérő jöhet be az ultrahangra?
En magánba mentem férjemmel, de őt sem engedték be. Pedig nagyon konyorogtunk.
Ha mégis valakit beengednek SZTK rendelésen akkor beszéld meg ferjeddel, hogy ő megy be mint a gyermeketek édesapja és nem a nagyanyja...
Legyen elég egy UH felvétel vagy majd később egy babamozi. Gondolom az ő idejében nem volt ilyen modern technika azért is kíváncsi. De legyen elég egy babamozi majd később.
És jól írjak a többiek. Állítsd le még most különben szülés után ahogy hazamentek az ajtóban fog topogni. Nekünk majdnem így lett. Sokszor veszekedtem anyossal emiatt plusz még covid is volt tavaly márciusban, hogy ne jöjjenek. A kórházban kimerülsz, fáradt leszel a pici szopizni akar ők még a szádba ülnek nézni... Először a férjem azt mondta, hogy de hát ez a világ legtermészetesebb dolga. Mondtam neki, hogy ez egy intim helyzet. Te sem veszed elő 20 percre a családom előtt a micsodád... Megértette és beszélt az anyjával, valamint nagy segítség volt, hogy sogornom 4 hónappal előttem szült és ő is mondta az anyjának, hogy mikor hazamész verzel, fájdalmaid vannak, fáradt vagy, nem hiányzik még ez is, pláne, hogy felidegesítsenek és elapadjon meg a tejed is!
Mi magánba voltunk,mikor telefonon kértem időpontot akkor is elmondták hogy egy kísérő lehet jelen. Természetes hogy a férjemmel együtt mentünk,de a készült fotókat mindig megmutattuk.
Nekünk is 20.hetes genetikain derült ki a neme.
Mond meg neki hogy csak párodat szeretnéd hogy bent legyen, főleg ha most derül ki a neme,vagy akkor párod beszéljen az anyjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!