Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ugye csak egy kísérő jöhet be...

Ugye csak egy kísérő jöhet be az ultrahangra?

Figyelt kérdés
Nemsokára megyek a 20. heti UH-ra és anyósom kitalálta, hogy ő is jönni akar. Mivel nem éri meg veszekedni vele mondtam, hogyha beengedik akkor felőlem jöhet. De nem igazán szeretném , hogy ott legyen, ráadásul bent mert szerintem ez csak a férjemre és rám tartozik. Nem tudjuk még a baba nemét és nem neki kéne az elsőnek lennie aki megtudja. Mivel sztk-ba megyünk reménykedek benne hogy csak egy kísérő jöhet be velem, bár azt is el tudom képzelni hogy ő akar lenni az az egy.

2023. febr. 11. 22:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként magánban is ahol én voltam ki volt írva, hogy max egy kísérő jöhet be. De ezek a kérdések olyan szinten bicskanyitogatóak, hogy nem igaz. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy gondolja ezt ez anyós. Az más ,ha valahol magánban később csináltattok egy 4D ultrahangot és kedvességből elhivjàtok, hogy ő is lásson ilyet , mert biztos nagy élmény lenne neki. De ez ..... Vagy te mindig hagyod magad, vagy ennyire kedves vagy vele és fel sem tűnik neki, hogy ez mennyire abszurd? Ezt egyeltalàn nem rosszindulatból kérdezem. De felmegy a vérnyomásom az ilyen kérdésektől...Sajnàllak komolyan. Muszáj lenne megpróbálnod kiállni magadèrt, mert később a fejedre nő
2023. febr. 12. 09:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig van ilyen. A sógornőm esetében az anyja kierőszakolta, hogy igenis ő akar uh-ra bemenni vele a férje helyett. Engedtek neki, és azóta is bánják. Utana a következőnél is bejelentkezett, hogy akkor most is. Akkor nemet mondtak, és ilyen oltari nyomasztó érzelmi zsarolós balhé lett belőle, hogy de ő lehet, hogy a következő gyereknél már nem is él, miért veszik el tőle ezt az élményt... az az érv, hogy ez nem "élmény", hanem egy diagnosztikai vizsgálat, nem érdekelte. Vannak ilyen emberek.
2023. febr. 12. 10:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
11#-es egyetértek,nekem is felmegy az ilyenektől a vérnyomásom. Nálunk is voltak és vannak érdekes dolgok,de azon nyomban le is állítom a hülyeséget,pl. anyukám mindenáron be akart jönni a szülésre férjem helyett és nyomta a lelki terrort. Elmagyaráztam neki,hogy annak idején volt apával nekik is ebben az élményben része,ne vegye már el tőlünk önző módon,mai napig olyan,mint aki azt gondolja őérte született az unoka. Én fel nem fogom az ilyen embereket különben,mit érezhetnek agyban,pszichológiailag,stb.,ők már átélték annak idején a szülőség érzését,most ezt miért nem lehet meghagyni a gyerekének és a férjének?Abszurd az egész. A helyedben én is már most leállítanám,mert sajnos tényleg később durvább lesz. Nálunk már a 6 hónaposnak az oreos milkát akarták adni anyósék,mert miért ne kaphatna,régen se lett baja ennyitől senkinek. Muszáj leállítani,mert nem értik meg. A másik agyrém,amikor anyukám kiakadt és leosztott,hogy én milyen furcsa lettem,hogy lehetek ilyen "más",mert ideállított vagy 5 rokonnal(ebből 2 férfi családtag) és nem szoptattam előttük,hanem elvonultam megetetni a lányunk,holott ő annak idején apukám odagyűlt barátai előtt is nekiállt szoptatni. Kb. majdnem úgy mondta,hogy nekem pszichológus kéne,amiért ilyen "furcsa" vagyok és velem van a baj.:D Na,én a minimálisra csökkentettem a kapcsolatot az ilyen emberekkel. Egyet kell értenem azokkal,akik azt mondják,hogy ez később fokozódni fog,ha most engedsz. Ti vállaltok ketten családot,és nem pedig anyóssal.
2023. febr. 12. 12:03
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
13# jó ég, nem irigyellek. Tényleg nem könnyű, mert az ember szereti őket , de ez elképesztő.
2023. febr. 12. 14:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
14# Köszi. Hát az amúgy. Olyan távolságra költöztünk annak idején,hogy papucsban se tudjanak átjönni és most így visszagondolva de jó döntés volt ez. :D
2023. febr. 12. 16:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

En magánba mentem férjemmel, de őt sem engedték be. Pedig nagyon konyorogtunk.

Ha mégis valakit beengednek SZTK rendelésen akkor beszéld meg ferjeddel, hogy ő megy be mint a gyermeketek édesapja és nem a nagyanyja...

Legyen elég egy UH felvétel vagy majd később egy babamozi. Gondolom az ő idejében nem volt ilyen modern technika azért is kíváncsi. De legyen elég egy babamozi majd később.

És jól írjak a többiek. Állítsd le még most különben szülés után ahogy hazamentek az ajtóban fog topogni. Nekünk majdnem így lett. Sokszor veszekedtem anyossal emiatt plusz még covid is volt tavaly márciusban, hogy ne jöjjenek. A kórházban kimerülsz, fáradt leszel a pici szopizni akar ők még a szádba ülnek nézni... Először a férjem azt mondta, hogy de hát ez a világ legtermészetesebb dolga. Mondtam neki, hogy ez egy intim helyzet. Te sem veszed elő 20 percre a családom előtt a micsodád... Megértette és beszélt az anyjával, valamint nagy segítség volt, hogy sogornom 4 hónappal előttem szült és ő is mondta az anyjának, hogy mikor hazamész verzel, fájdalmaid vannak, fáradt vagy, nem hiányzik még ez is, pláne, hogy felidegesítsenek és elapadjon meg a tejed is!

2023. febr. 12. 17:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az államiba még a férjet sem engedik be, a legközelebbi magánnál egy kísérő lehet(ne).
2023. febr. 12. 23:55
 18/22 A kérdező kommentje:
A 12 hetesre bejöhetett a férjem de akkor ezek szerint nem kell aggódnom hogy beengedik.
2023. febr. 13. 19:52
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
18# amiatt nem kell aggódnod, viszont...
2023. febr. 13. 21:04
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi magánba voltunk,mikor telefonon kértem időpontot akkor is elmondták hogy egy kísérő lehet jelen. Természetes hogy a férjemmel együtt mentünk,de a készült fotókat mindig megmutattuk.

Nekünk is 20.hetes genetikain derült ki a neme.

Mond meg neki hogy csak párodat szeretnéd hogy bent legyen, főleg ha most derül ki a neme,vagy akkor párod beszéljen az anyjával.

2023. febr. 14. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!