Ugye csak egy kísérő jöhet be az ultrahangra?
Figyelt kérdés
Nemsokára megyek a 20. heti UH-ra és anyósom kitalálta, hogy ő is jönni akar. Mivel nem éri meg veszekedni vele mondtam, hogyha beengedik akkor felőlem jöhet. De nem igazán szeretném , hogy ott legyen, ráadásul bent mert szerintem ez csak a férjemre és rám tartozik. Nem tudjuk még a baba nemét és nem neki kéne az elsőnek lennie aki megtudja. Mivel sztk-ba megyünk reménykedek benne hogy csak egy kísérő jöhet be velem, bár azt is el tudom képzelni hogy ő akar lenni az az egy.2023. febr. 11. 22:56
21/22 anonim válasza:
Úristen. Ne arra gyúrj hogy nem engedik be! Mond meg neki hogy nem és kész, semmi keresnivalója sincsen ott. Minden jóindulattal mondom, ha most nem állítod le akkor később még nagyobb gondok lesznek. Az én kislányom 2 éves, de életem legjobb döntése volt hogy nem engedtem a hülyeségeiknek.
22/22 anonim válasza:
Több ultrahang volt, mire megszületett. Az egyikre engem hívtak. Egy másik alkalommal az anyósát. A többin a vejem volt ott. Mindent meg lehet oldani intelligensen.
De fényképpel is lehet helyettesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!