Fogamzásgátlót kell szednem, de így hogy lesz gyerekem?
Figyelt kérdés
6éve szedek fogamzásgátlót, rendszertelen menzesz miatt. ( megjön és nem múlik el) . Ez már a 3. gyógyszerem, ugyanis az első kettő 2-3évig volt jó és váltani kellett, mert ráunt a szervezetem. Most voltam dokinál, kérdeztem hogy ha akarok majd gyereket így mégis hogyan lesz, hiszen ahogy ő fogalmazott nekem ezt szednem kell, mert nekem ez olyan mint egy cukorbetegek az inzulin. Aztmonda nem lehetetlen de kicsi az esély rá, és csak bízni lehet benne hogy beáll előbb utóbb a menzeszem. Amit én kizártnak tartok, hiszen a fogamzásgátló nem gyógyít meg, az csak elnyomja a sajátom, és mesterségesen van havonta egy megvonásos vérzésem. Volt valaki ilyen helyzetben? Sikerult a gyerek? Válaszokat elore is koszi2023. febr. 27. 14:43
41/46 anonim válasza:
De pl. olyan aki egyben a kettő nem nagyon van TB-re. Ráadásul valaki hangsúlyozta, hogy ne inkompetens nőgyógyászhoz menjen, de én még nem nagyon tapasztaltam igazán kompetens endokrinológust vagy nőgyógyászt államiban.
42/46 anonim válasza:
Endokrinológus kell bizony..
Nem fogamzásgátló
43/46 anonim válasza:
Egy gyerek jóval drágább lesz, mint az orvos.
44/46 anonim válasza:
Sajnos a dokik nagyrésze teljesen tudatlan. Keress egy hozzáértő endokrinológust.
45/46 anonim válasza:
De miért akarsz gyereket, hogyha már egy orvosra is azt mondod: drága??? Egy gyerek 10x annyiba kerül alaphangon és legalább 18-20 éven keresztül.
46/46 A kérdező kommentje:
Nem most akarok gyereket, hanem majd 6-7ev múlva mikor lesz is rá pénzem igen,mivel jelenleg nem úgy állok 21évesen anyagilag. És orvosra sincs hirtelen több százezrem havonta nemtudom ez miért olyan meglepő . De nyilván megoldom majd.Köszönöm aki normálisan válaszolt és segített.
2023. márc. 4. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!