Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fogamzásgátlót kell szednem,...

Fogamzásgátlót kell szednem, de így hogy lesz gyerekem?

Figyelt kérdés
6éve szedek fogamzásgátlót, rendszertelen menzesz miatt. ( megjön és nem múlik el) . Ez már a 3. gyógyszerem, ugyanis az első kettő 2-3évig volt jó és váltani kellett, mert ráunt a szervezetem. Most voltam dokinál, kérdeztem hogy ha akarok majd gyereket így mégis hogyan lesz, hiszen ahogy ő fogalmazott nekem ezt szednem kell, mert nekem ez olyan mint egy cukorbetegek az inzulin. Aztmonda nem lehetetlen de kicsi az esély rá, és csak bízni lehet benne hogy beáll előbb utóbb a menzeszem. Amit én kizártnak tartok, hiszen a fogamzásgátló nem gyógyít meg, az csak elnyomja a sajátom, és mesterségesen van havonta egy megvonásos vérzésem. Volt valaki ilyen helyzetben? Sikerult a gyerek? Válaszokat elore is koszi

2023. febr. 27. 14:43
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
85%
Hidd el, ha orvosi kezelés alatt fogsz állni, nem fogsz hónapokig vérezni fogamzásgátló nélkül. Keress dokit, hagyd abba a bogyót, és indulj ennek az egésznek neki, mert így gyereked sosem lesz, és bogyót sem egészséges szedni 40 30 évig.
2023. febr. 27. 15:55
 32/46 A kérdező kommentje:
Vérképem jó, ultrahang eredményem jó, ugyhogy az orvos azt mondta hormonális gond, egyszerűen megunja a szervezetem 2-3év után a fogamzasgátlót, és váltani kell másikra. Az első kettő gyengébb volt, most egy erősebbet irt amibe a fehér tabletta csak 4db nem hét.
2023. febr. 27. 15:56
 33/46 anonim ***** válasza:
69%
Mit néztek vérképen?
2023. febr. 27. 15:57
 34/46 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező, te ennyire buta vagy?
2023. febr. 27. 15:58
 35/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenképp felkeresek normális orvost, és bizom benne hogy tud majd segíteni rendbe hozni, mert 5-6év múlva szeretnék gyereket és ahoz jó lenne szerintem már most rendbe lennem
2023. febr. 27. 15:59
 36/46 anonim ***** válasza:
94%

Nagyokos 21-es, ismerősömnek például vért kellett kapnia, mivel olyan szinten erős verzése volt, hogy kórházba került.

Alapból én sem vagyok annak a híve, hogy fogamzásgátlóval nyomjuk el a tüneteket, de van amikor ez nem olyan egyszerű, hogy az ember gondol egyet és magától elhagyja.

2023. febr. 27. 16:54
 37/46 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk nem egy mezei hozzá nem értő inkompetens nőgyógyászhoz kellene menni, aki nem tud mást csak fogamzásgátlót felírni, tünetet kezelni, rendes kezelés helyett.. Hanem egy endokrinológus nőgyógyászt kellene keresni.
2023. febr. 27. 16:57
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keressen fel egy orvost és majd az megmondja hogy elhagyja e vagy se.
2023. febr. 27. 16:57
 39/46 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy tényleg könnyű okosnak lenni távolról, de a jó szakemberek eszméletlen drágák, nem mindenkinek fér bele jelen gazdasági környezetben.
2023. febr. 27. 17:00
 40/46 anonim ***** válasza:
69%
Tb re is van endokrinológus. De ha ő azt választja hogy szedi tovább, akkor szedje. Innen a távolról engem aztán marhára nem érdekel, az se ha nem lesz sose gyereke.
2023. febr. 27. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!