Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg mindenki vagy legalább...

Tényleg mindenki vagy legalább is a legtöbben ennyire utálják az anyósukat?

Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan választ olvasni, hogy ahol van baba, ott az anyós egy elég nehezen megtűrt ember. Ennyire sok a rossz anyós? Nem lehet hogy a baba miatt látják sokan másnak az anyóst mint amilyen egyébként. Személy szerint nekem az én anyósom olyan mintha a pót anyám lenne. Sok válaszban ki lehet olvasni a gyűlöletet az anyós iránt. Szerintem figyelembe kéne venni azt hogy a szerető párunk anyukájáról van szó. Kiváncsi vagyok, hogy vannak azért más jó anyósok is vagy csak én vagyok szerencsés az enyémmel.
2008. dec. 27. 20:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én anyósom addig volt tündéri velem, amíg csak barátok voltunk az egyetlen pici fiával. Onnantól fogva, hogy több lett közöttünk, folyamatosan fúrt a hátam mögött. Szerencsére a férjem és az apósom mindig megvédett, de volt rá példa, hogy a férjem hónapokig nem beszélt vele. Megunta a sok áskálódást.Nem én kértem rá! Én akárhányszor kérdeztem, hogy mi a gondja velem, állította, hogy semmi. Az unokája születése előtt azzal idegelt, hogy reméli megkukacosodik a kislányunk mire megszületik. Pedig a férjem is kislányt szeretett volna. A terhességem előtt majdnem gajra ment a házasságunk, mert a férjem túl racionálisan állt a babakérdéshez és rengeteget veszekedtünk azon, hogy nem akar babát. Anyósom azzal próbált "vigasztalni", hogy semmi sem történik, ha nem lesz gyerekem. :( Szerinted ez hogy esett nekem? Persze most is áskálódik és most is a hátam mögött. Szerinte semmit sem csinálok jól. Szerencsére már nem foglalkozom vele, mert ha minden elejtett jóindulatú fullánkot magamra vennék, már tuti eltiltottam volna az unokájától.
2008. dec. 28. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyósommal nincs semmi probléma. Nagyon aranyos nő.

Szerencsésnek is érzem magam miatta. Szegény legjobb barátnőm nagyon megszenved az anyósával, azt is elég nekem hallgatni, nem bírnám.

2008. dec. 28. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igazad van, a szerető párunk anyjáról beszélünk. Csakhogy attól még nem muszáj a mi anyánk is legyen. Én az enyémet egyszerűen nem állhatom... két fia van. A másik kapcsolat (sajnos), majdnem ráment anyós miatt, és hallom a sógornőmtől, hogy biza, engem is kommentál, amikor nem vagyok jelen. Az pedig tuti, hogy a mi gyerekünknek nem lesz bébiszittere, egyszerűen nem bírom nézni sem a koszt, ami körülveszi.
2008. dec. 28. 18:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Az én anyósom is eleinte kedves,aranyos volt,még ott is laktam 3 hónapot,aztán kiderült hogy terhes vagyok,na nem kell mondjam minden voltam,csak nem ember!Azóta fúr,hogy szétmenjünk a párommal,ami sajna majdnem sikerült,azt elérte,hogy hazaköltözzön a fia,de azt nem hogy elvetessem a babát,amit soha nem bántam meg!Decemberben megszületett a fiúnk és nagyon boldogok vagyunk,igaz nem lakunk együtt,de a párom bebizonyította,hogy szeret!Mikor megtudta,hogy baba van a fiát majdnem agyonverte,elfogadta,hogy nagyi lett,de akkor is én maradok a gonosz nőszemély,aki elrabolta és cső behúzta a fiát!

13 napos baba anyukája

2008. dec. 28. 18:34
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdekes válaszokat. Azt hiszem nem a mama szerep vagy az anyós szerep változtatja meg az embereket, hanem aki eleve jó ember és kedves az utána is az. Aki meg kevésbé ember szerető az nehezen viseli el a konkurenciát. Jelen esetben a menyét.

Köszönöm mindenkinek a választ és kitartást azoknak akik nehezen jönnek ki anyósukkal. Ne hagyjátok magatokat!

2008. dec. 29. 09:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én apai nagymamám, amikor elváltak a szüleim azt mondta anyunak:

Na, akkor már tegeződhetünk! :)

Onnantól kezdve haláláig nagyon jóban voltak.

2008. dec. 29. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!