Tényleg mindenki vagy legalább is a legtöbben ennyire
utálják az anyósukat?
Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan választ olvasni, hogy ahol van baba, ott az anyós egy elég nehezen megtűrt ember. Ennyire sok a rossz anyós? Nem lehet hogy a baba miatt látják sokan másnak az anyóst mint amilyen egyébként. Személy szerint nekem az én anyósom olyan mintha a pót anyám lenne. Sok válaszban ki lehet olvasni a gyűlöletet az anyós iránt. Szerintem figyelembe kéne venni azt hogy a szerető párunk anyukájáról van szó. Kiváncsi vagyok, hogy vannak azért más jó anyósok is vagy csak én vagyok szerencsés az enyémmel.
Szia. Az én anyósom addig volt tündéri velem, amíg csak barátok voltunk az egyetlen pici fiával. Onnantól fogva, hogy több lett közöttünk, folyamatosan fúrt a hátam mögött. Szerencsére a férjem és az apósom mindig megvédett, de volt rá példa, hogy a férjem hónapokig nem beszélt vele. Megunta a sok áskálódást.Nem én kértem rá! Én akárhányszor kérdeztem, hogy mi a gondja velem, állította, hogy semmi. Az unokája születése előtt azzal idegelt, hogy reméli megkukacosodik a kislányunk mire megszületik. Pedig a férjem is kislányt szeretett volna. A terhességem előtt majdnem gajra ment a házasságunk, mert a férjem túl racionálisan állt a babakérdéshez és rengeteget veszekedtünk azon, hogy nem akar babát. Anyósom azzal próbált "vigasztalni", hogy semmi sem történik, ha nem lesz gyerekem. :( Szerinted ez hogy esett nekem? Persze most is áskálódik és most is a hátam mögött. Szerinte semmit sem csinálok jól. Szerencsére már nem foglalkozom vele, mert ha minden elejtett jóindulatú fullánkot magamra vennék, már tuti eltiltottam volna az unokájától.
2008. dec. 28. 15:13
12/16 anonim válasza:
Az én anyósommal nincs semmi probléma. Nagyon aranyos nő.
Szerencsésnek is érzem magam miatta. Szegény legjobb barátnőm nagyon megszenved az anyósával, azt is elég nekem hallgatni, nem bírnám.
2008. dec. 28. 15:22
13/16 anonim válasza:
Igen, igazad van, a szerető párunk anyjáról beszélünk. Csakhogy attól még nem muszáj a mi anyánk is legyen. Én az enyémet egyszerűen nem állhatom... két fia van. A másik kapcsolat (sajnos), majdnem ráment anyós miatt, és hallom a sógornőmtől, hogy biza, engem is kommentál, amikor nem vagyok jelen. Az pedig tuti, hogy a mi gyerekünknek nem lesz bébiszittere, egyszerűen nem bírom nézni sem a koszt, ami körülveszi.
2008. dec. 28. 18:20
14/16 anonim válasza:
Szia!Az én anyósom is eleinte kedves,aranyos volt,még ott is laktam 3 hónapot,aztán kiderült hogy terhes vagyok,na nem kell mondjam minden voltam,csak nem ember!Azóta fúr,hogy szétmenjünk a párommal,ami sajna majdnem sikerült,azt elérte,hogy hazaköltözzön a fia,de azt nem hogy elvetessem a babát,amit soha nem bántam meg!Decemberben megszületett a fiúnk és nagyon boldogok vagyunk,igaz nem lakunk együtt,de a párom bebizonyította,hogy szeret!Mikor megtudta,hogy baba van a fiát majdnem agyonverte,elfogadta,hogy nagyi lett,de akkor is én maradok a gonosz nőszemély,aki elrabolta és cső behúzta a fiát!
13 napos baba anyukája
2008. dec. 28. 18:34
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdekes válaszokat. Azt hiszem nem a mama szerep vagy az anyós szerep változtatja meg az embereket, hanem aki eleve jó ember és kedves az utána is az. Aki meg kevésbé ember szerető az nehezen viseli el a konkurenciát. Jelen esetben a menyét.
Köszönöm mindenkinek a választ és kitartást azoknak akik nehezen jönnek ki anyósukkal. Ne hagyjátok magatokat!
2008. dec. 29. 09:53
16/16 anonim válasza:
Szia!
Az én apai nagymamám, amikor elváltak a szüleim azt mondta anyunak:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!