Milyen olyan "elitebb"/"különlegesebb" szeszesitalok vannak, amit 2500-3000Ft értékben lehet kapni, és a legtöbben szeretik?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 14:35
1/10 A kérdező kommentje:
22 év körüli srácnak kéne ajándékba
2010. dec. 12. 14:36
2/10 Phoney válasza:
Ebben az árban az "épp hogy élvezhető" tömények kezdődnek.
Legjobb lenne valami értelmes bort venni ennyiért, esetleg vodkát vagy jägert, unicumot.
3/10 anonim válasza:
Részrehajló vagyok, mert én az Unicumot szeretem :) most lehet kapni 7dl-t diszdobozban két pohárral 2990 Ft a tescóban:)
4/10 anonim válasza:
Ja és a másik amit eddig nem is tudtam megkóstolni: a zöld Abszint - kb az is 3000 Ft
5/10 Phoney válasza:
Abszintot nehogy vegyél, Magyarországon mindegyik csak finomszesz aroma...(oké, meg néha 1-2 sz*r kivonat amiből semmit nem érezni). Vagy épp ánizslikőr 12e Ft-ért...
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves 14:50-es hozzászóló tudnál mondani értelmes borokat?:) nem igazán vok otthon szeszesital témában:D
2010. dec. 12. 16:09
7/10 anonim válasza:
Ballentines a legjobb!
Borokból mondjuk a Tokaji Aszút ajánlom.
8/10 anonim válasza:
9/10 Phoney válasza:
Ízlés kérdése, én sokkal jobban szeretem a whiskyt mint az unicumot, de a JW helyett inkább U-t vennék...ennyi pénzért nem érdemes whiskyt venni szerintem.
10/10 anonim válasza:
Tokaji Maximilian borpárlat. Díszdobozban épp 3000 pénzbe kerül a Corában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!