Én tejjel szoktam készíteni és vajjal, meg vaníliával.
2011. aug. 12. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
2/12 anonim válasza:
Mink szeretjük,ha a palacsinta tésztába belevan sülve darabolt barack vagy meggy,csináltuk már fahéjjas almával is....
Töltött rakott palacsinta túrósbarackkal,tejfölösen cukorral a tetején jól átsütve.....
2011. aug. 12. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
3/12 anonim válasza:
csinálj amerikai palacsintát. Használd a sima palacsinta tészta receptedet, csak keverj hozzá egy csomag sütőport meg külön verd habbá a tojásfehérjét és forgasd bele a tésztába. Ne használj vajat mert attól sulykos lesz, nem olyan könnyű.
2011. aug. 12. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
4/12 anonim válasza:
És ebbe is tehetsz ugyanúgy almát, nagyon finom lesz. Csak ne sokat mert akkor nem sül át rendesen. Áfonyával is nagyon jó.
2011. aug. 12. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
5/12 anonim válasza:
Ha sós is jöhet, akkor darált, fűszerezett és kevés tejföllel elkevert sonkát vagy füstölt-főtt tarját vagy akár maradék pörköltet (szintén darálva) töltök bele, feltekerem, jénaiba fektetem, rétegenként leöntöm egy kevéssel a köv.-ből: 1 doboz tejföl, bele 1 egész tojás, só bors, reszelt sajt. A tetejére még egy adag a telfölös "ragasztóból" plusz nagy rakás reszelt sajt megy és a sütőben kicsit megpirítom a tetején a sajtot (kb.10-15 perc). Ennyi idő alatt a tojásos tejföl is kötést ad a rakománynak, így szépen szeletelve lehet tálalni, egy szelet sok kis spirálból áll.
2011. aug. 12. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
6/12 anonim válasza:
ma 18:02
Ez nagyon jó köszi, majd ki is próbálom. Jó maradékokból ilyet csinálni.
2011. aug. 12. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
7/12 anonim válasza:
milyen jól hangzanak*-*
2011. aug. 12. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
8/12 anonim válasza:
az amcsi palacsintás ötlethez ajánlanám én meg a juharszirupot. A hazájában kóstoltam, és nagyon finom volt úgy:)
Amúgy "átlagpalacsintába" tölteléknek még a mogyorókrém is nagyon finom. Vagy a túrós töltelékbe citromreszelék, mazsola.
Személy szerint a fahéjat ki nem állhatom, de azzal is szokták szeretni. Ha vmi különlegesebb lekvárt raksz bele, akkor is finom, vagy fele-fele arányban a tölteléke lehet puding. Mondjuk abból is valami kevésbé uncsi, mondjuk étcsokis, vagy tejkaramellás vagy puncsos!
Hajrá, jó étvágyat, és virtuálisan küldj nekem is:D (képet tényleg küldhetsz róla az e-mailemre:) )
Egyszer rendeltünk óriás palacsintát, ami 45 cm átmérőjű volt és négybe volt hajtva. Az egyik Nutellával és banánszeletekkel volt töltve, a másik fahéjas szedres túróval. Mindkettő pirított mandulával és ribizlivel volt megszúrva. Nagyon guszta és finom volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!