4D ultrahangon a Savoya parkban? Bp. XI. ker.hunyadi J. u. Milyenek a tapasztalatok? Szeretném a legjobb helyet kiválasztani. Ahogy itt olvasgatom a legtöbben a 4D Genesist javasolják. Ne is keresgessek, menjek oda?
A szomszédom a Savoyában volt és tök jó volt ott is csak a zene állandóan akadozott közben.2-szer is voltak és mind a kétszer akadozott.Én Érden voltam.Ott 10500 ft,cd-vel és egy nagy színes képpel együtt.De viszont nincs alatta zene:(
Szerintem ha már rááldozzátok a sok pénzt akkor a legjobb helyre menjetek,nem fogjátok megbánni.
Ne gondolkodj, menj a 4dgenesishez! ;)
Most komolyan! Én először máshol voltam, de nagyon megbántam! Másodjára a genesishez mentünk, és remek volt! Legszebb élményem a terhességem időszakából!
Ezen kívül annyira alaposak, h csak lestem! A fogadott dokim nem nézett meg minket ennyire aprólékosan!
Nem fogod megbánni, ha hozzájuk mész!
Sok sikert!
Üdv: 7 hós baba anyukája
Köszönöm,7 hónapos baba anyukája :-)
Oda fogok menni
még azt kérdezném,hogy kb.a 26.-27. hétre gondoltam,Te mikor voltál?
Szia!
Szívből ajánlanám a Genesis helyett a Kárpát u mindkét rendelőjét a Kleopátra-házat és a Dr. Szöszit. Én megjártam a Genesissel, mert nem vették észre, hogy ciszták voltak a pici buksijába. Igaz már felszívódott, de nagyon aggódtam. Szerencsére nemsokára szülök. A Kárpát u. mindkét rendelője nagyon elegáns, hihetetlen kedvesek, remek munkát végeznek és a színes fotóról nem is beszélek. Amikor nyűgös vagyok, mindig ezt nézegetem.
Tényleg Budapest legjobb rendelői!
Azért nem vették észre a cisztákat, mert valószínű, hogy akkor még nem voltak ott. Ezek a ciszták egyik percről a másikra alakulnak ki, és az eltűnésük is ugyanilyen gyors!
Egyébként nálunk észrevették a Genesisnél. Nagyon alaposak voltak. És ők Budapest legjobbjai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!