Van a gyerekednek jóval módosabb barátja?
Egy gyerek van, nem kettő, nem tudom hol olvastál kettőt, és nem nagyobb, mint írtam ovis, 3 éves..
3 éve lakunk itt, azért 3 év alatt nem csak pénzben, időben sem tudod megváltani a világot, jelen szakember helyzet mellett.
Januárban szóltunk a fürdő miatt, nyár végére írtak be..egy tetőcserére akár 2 évet is kellhet várni, ahogy hallom másoktól.
Másrészt nem is kerestünk mindig ennyit, én gyeden voltam, ami nem is tudom már 180e körül volt, most keresek 500e körül hogy 1 éve visszamentem.. a férjem is tavaly léptették elő, és azóta kap 200-al többet.
Most jelenleg havi 600-700 ezret tudunk elrakni kb, ami évi saccra mondjuk 8 millió ft, hát tavaly ez mind rá is ment a házra, villanyvezetek csere, vízvezeték csere kint, kerítés, padlócsere mindenütt,javítás, festés, konyha burkolás, konyhabútor beépített, plusz bútorok ami nem volt (gyereknek szekrény, előszoba fal, könyvespolc, gardrób) új karnisok mert az is kb 40 éves volt, új bojler stb
Szóval igen, tudom hihetetlen de a konyhai gépekre most gyűjtünk, hitelből nem akarunk semmit..ezert is írtam, hogy 1 millio ft nagyon jol hangzik, de ha ilyenekre kell akkor lópimpili
Jajj kérdező, ne is folytasd mert még megsajnállak. Annyira együtt érzek veled.
Egyébként mindig elképedek amikor emberek ilyesmiken nyafognak. Semmi nem elég.
A lényeg :
A tisztaság, kedvesség, és ha meghivsz vkit akkor vásárolj bőven, tegyél ku magadért.
Ha ez a 3 nem megy mert kisgyerek , bármi akkor takarító, bejárónő stb.
Nekünk osszesen volt 180+ 340 a fizu miután szültem, és hívtam takarítót 3-4 alkalommal /hét.
Én szegeny vagyok, koldus melletted, a gyerekem most bólcsikés, sajnos én is éreztem ezt.
De en kedves vagyok, eddig nalam mindenki nagyon jól erezte magát (kivétel 1x sajnos amiutan megszültem , koltoztunk es segitsegem sem volt) akkor sajnos volt vendégünk, es nagxon kellemetlenül erzetem magam, ma már inkább várnék vele, hogy eltudjak keszulni a fogadásra..
13
Nem kell, köszi, nem szorulok sajnálatra, csak a kedves kommentelőnek írtam, hogy nehogy azt higyje 1 millióból manapsag kastélyban lehet hipp hopp élni
Addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér...
Mi nem lerottyant házat vettünk, hanem 3 szobás panel lakást, nem 3 éve hanem 1,5 éve és így 3 hónap alatt katalógusba illőre tudtuk újíttatni, ezért nem ciki senkit idehívni, belülről nem veszed észre hogy nem egy újépítésű lakásban vagy.
Egyébként nem kell mindig mindenkit "visszahívni", főleg ha a másik félnek náluk kenyelmesebb találkozni.
A mi házunk is félkész belülről, de halad szépen. Abszolút nem éreztem cikinek akkor sem, amikor költözés után két héttel jöttek vendégek és még alig volt valami a helyén. Szerintem nincs ezzel baj, a gyerekeknek ez nem fontos, a szülőknek meg nem kéne annak lennie. Azért mert valakinek nem katalógus háza van, lehet jó ember és ugyanígy fordítva is.
Egyébként a "takaró" témára kitérve, jutott volna katalógus panelra egy fillér hitel nélkül, de a tököm sem megy csederből vederbe. Alig vártam, hogy elköltözzünk a társasházból és imádom a házunkat akkor is, ha nem olyan tiptop, mint a lakásunk volt. Majd idővel az lesz. Mondjuk én nem érzem cikinek.
Ebben is van valami, előtte 8 évig tárasházban laktunk, szörnyű évek voltak. És gyerek nélkül. Mi lenne ott velünk gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!