Hogy reagálnál, ha a férjed úgy meglökné a lépcső tetején a gyerekedet, hogy legurul?
Ijedtségen, kisebb horzsolásokon kívül nagyobb baj nem történik, de ugye ez abban a pillanatban nem garantálható.
A háttérsztori annyi, hogy a gyerek sétál fel a lépcsőn a macskával a kezében, a férj pedig menne le és a tetején megvárja a gyereket, hogy felérjen. Elkezdi simogatni a macskát, akit a gyerek kézben tart, aztán a gyerek egy "Búúú" mondattal közelebb teszi a (nyugodt, sosem karmoló, harapó) macskát a férj arcához, mintha megijesztené. Ő meg erre egy "Eszednél vagy?!" kiabálás kíséretével lök egyet a gyerek vállán, aki a lépcső tetején állva elveszíti az egyensúlyát és hátraesik, majd legurul onnan.
Szerintem megcsal és az ezzel járó feszültséget ordítassal,veszekedéssel rajtatok tölti ki...
Miért nem hagyod el ?nem vagytok meg jól sza*ul bánik a gyerekeiddel,külön alszotok..
Mi okod van ilyen emberrel élni? Egyrészt az, ahogy a gyerekeidhez viszonyul, önmagában nem lehetne mérlegelés tárgya, hogy ilyen emberrel élj.
De ha nem is lennének gyerekeid, ez a kapcsolat akkor is egy kalap sz*r, amit nem érdemes erőltetni.
Nem tudom sajnálni a gyereket, mert ő volt a hülye.
Hasonlót velem is csinált (nem lépcsőn csak kiugrott elém a sötétben), reflexből és erőből ellöktem, mert megijedtem.
Fájt neki? Igen. Pech, legközelebb majd gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!