Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál, ha a férjed...

Hogy reagálnál, ha a férjed úgy meglökné a lépcső tetején a gyerekedet, hogy legurul?

Figyelt kérdés

Ijedtségen, kisebb horzsolásokon kívül nagyobb baj nem történik, de ugye ez abban a pillanatban nem garantálható.

A háttérsztori annyi, hogy a gyerek sétál fel a lépcsőn a macskával a kezében, a férj pedig menne le és a tetején megvárja a gyereket, hogy felérjen. Elkezdi simogatni a macskát, akit a gyerek kézben tart, aztán a gyerek egy "Búúú" mondattal közelebb teszi a (nyugodt, sosem karmoló, harapó) macskát a férj arcához, mintha megijesztené. Ő meg erre egy "Eszednél vagy?!" kiabálás kíséretével lök egyet a gyerek vállán, aki a lépcső tetején állva elveszíti az egyensúlyát és hátraesik, majd legurul onnan.

2023. febr. 11. 18:32
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
64%
Dobnám a pasit,ha utólag nem bánja hogy lelökte. Az egy dolog hogy reflexből lökött, de hogy utólag sem érdekli csak puffogva elvonul,az nekem válóok.
2023. febr. 11. 19:23
 12/44 anonim ***** válasza:
69%
Leülhetnél a gyerekkel elbeszélgetni, hogy a lépcsőn nem ijesztegetünk másokat, főleg nem egy állattal a kezében, mert veszélyes lehet. A macska is megijedhetett volna, megkarmolja, a gyerek meg ledobja, vagy együtt leesnek a lépcsőn. Akkor sem, ha a macska sosem karmoló, harapó. Gondolom a férjed sem lökdös le gyerekeket a lépcsőn.
2023. febr. 11. 19:24
 13/44 A kérdező kommentje:
Nem, viszont az utóbbi időben vannak furcsa dolgai a gyerekkel kapcsolatban.
2023. febr. 11. 19:25
 14/44 anonim ***** válasza:
61%
Hány éves ez a szuperintelligens gyerek, aki ilyennel szórakozik?
2023. febr. 11. 19:30
 15/44 A kérdező kommentje:
11 éves. De sajnos nem ez volt az első, hogy a férjem így reagál valamire vele kapcsolatban.
2023. febr. 11. 19:33
 16/44 anonim ***** válasza:
60%
Kíváncsi lennék a férj szemszögéből is az esetre
2023. febr. 11. 19:34
 17/44 A kérdező kommentje:
Saját szememmel láttam ezt, tőlük 2 méterre vasaltam éppen.
2023. febr. 11. 19:36
 18/44 anonim ***** válasza:
65%

Mivel nem mutat megbànàst a fèrjed, ìgy kb. mindegy, hogy direkt volt-e. Veszèlyt jelent a gyerekre, ès ahogy ìrod nem ez volt az első eset.

Tudom, hogy ez nem megy egyszerűen, de hosszù tàvon nem terveznèk evvel az emberrel.

2023. febr. 11. 19:44
 19/44 anonim ***** válasza:
71%

A gyerek az gyerek. Elnézhető neki, ha nem úgy gondolkodik, mint egy felnőtt, és a biztonság helyett a szórakozáson jár a kis feje. 11 évesen is. De ha a férjem így reagálna utólag, hogy nincs semmi baja, meg ne hisztizzen, megvárnám, amíg a gyerek elalszik, és lerúgnám a lépcsőről, lehetőleg az ajtón is ki.

Nem tudom, mire utalsz avval, hogy érdekes a viselkedése a gyerekkel, de a gyerekem bántalmazását nem tűrném.

2023. febr. 11. 19:46
 20/44 anonim ***** válasza:
79%
Ez a te férjed egyúttal apja is a gyerekednek? Akárhogy is, én kiadnám az útját egy ilyen eset után. És még játssza a sértődött hülyegyereket. Ez a non plus ultra.
2023. febr. 11. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!