Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál, ha a férjed...

Hogy reagálnál, ha a férjed úgy meglökné a lépcső tetején a gyerekedet, hogy legurul?

Figyelt kérdés

Ijedtségen, kisebb horzsolásokon kívül nagyobb baj nem történik, de ugye ez abban a pillanatban nem garantálható.

A háttérsztori annyi, hogy a gyerek sétál fel a lépcsőn a macskával a kezében, a férj pedig menne le és a tetején megvárja a gyereket, hogy felérjen. Elkezdi simogatni a macskát, akit a gyerek kézben tart, aztán a gyerek egy "Búúú" mondattal közelebb teszi a (nyugodt, sosem karmoló, harapó) macskát a férj arcához, mintha megijesztené. Ő meg erre egy "Eszednél vagy?!" kiabálás kíséretével lök egyet a gyerek vállán, aki a lépcső tetején állva elveszíti az egyensúlyát és hátraesik, majd legurul onnan.

2023. febr. 11. 18:32
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
38%
Szétütném az arcát, biztos.
2023. febr. 11. 18:34
 2/44 anonim ***** válasza:
90%
Tehát a gyerek huyle volt, apuka meg pont ugyanolyan hülyén reagált. Elbeszelgetnék mindkettővel. A gyerekkel arról, hogy nem ijesztgetunk így senkit, a férjemmel meg arról, hogy uralkodónak magan jobban
2023. febr. 11. 18:38
 3/44 anonim ***** válasza:
89%

A gyerek legalább annnyira hülye, mint az apja. Feltehetöen tényleg megijedt és reflexszerüen nyúlt a gyerek felé, nem direkt meglökni akarta.

Nem írtad, mekkora a gyerek, de a szöveg szerint nem pici már, szóval neki is lehetne esze, hogy ijesztgeni nem szabad senkit.

2023. febr. 11. 18:38
 4/44 anonim ***** válasza:
74%
Nyakát is törhette volna az a gyerek az a baj! Felnőtt embernek legyen már több esze!
2023. febr. 11. 18:45
 5/44 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem valószínü, hogy meg akarta lökni, a legtöbb ember, ha megijed, felkapja a kezét reflexböl. Szerintem itt is ez volt.
2023. febr. 11. 18:46
 6/44 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ mit reagál rá utána az apuka. Ha megbánást és fut egyből a gyerek után akkor lehet véletlen baleset, ha pedig még neki áll feljebb... hát akkor nem tudom...
2023. febr. 11. 18:55
 7/44 A kérdező kommentje:
Semmit. Bevonult a szobájába, mondván, hogy semmi baja a gyereknek, ne hisztizzen, és “akkoris neki van igaza”.
2023. febr. 11. 19:01
 8/44 anonim ***** válasza:
97%
Egyszer a kiskamasz lányom meg a férjem "verekedtek" össze. A férjem hátulról, viccből megijesztette a lányomat, ő meg ösztönből gyomorba vágta, a férjem meg védekezésként lökött rajta egyet. Egy percig mindannyian elhülve álltunk, de azóta csak röhögünk a szituáción. Tényleg mindkettőjüknél teljesen spontán védekezés volt. Persze rosszul is elsülhetett volna, de egyikük sem hibáztatható. Én pl. egy SNI-s kamasszal dolgozok, múltkor adtam át neki valamit, és "megráztuk" egymást, ő meg ijedtében vállon ütött. Nem csináltam belőle ügyet.
2023. febr. 11. 19:01
 9/44 anonim ***** válasza:
37%
Éjjel már nem aludna itt.
2023. febr. 11. 19:06
 10/44 anonim ***** válasza:
75%
Nyaka is kitörhetett volna..és sztem ha mondta h normális vagy akkor nem.reflex szerű volt...csak nem átgondolt...Férjem ilyet nem csinálna ugyHogy nem tudom mit tennék
2023. febr. 11. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!